من اون کسی که همیشه بهم احساس ناکافی بودن داد اینکه همیشه پشت سرم حرف زد که فلانی با 22 سال سن کار نمیکنه حلالش نمیکنم شما کی و نمیبخشید؟
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهشا همه بخشندگی رو یاد بگیریم تا اون دنیا حسابمون سبکتر بشه
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
عمم. تا وقتی مادرم زنده بود خون به دلش کرد. تا مادرم فوت شد خانوم یاد عذاب جهنم افتاد و از پدرم حلالیت خواست 😐😐😒😒
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟
من همه رو بخشیدمخواهشا همه بخشندگی رو یاد بگیریم تا اون دنیا حسابمون سبکتر بشه
من به اون حد نرسیدم نمیتونم شما شرایط من و نداشتی وقتی با کسی کاری نداشته باشی بهت بدترین تهمت ها بدترین چیزها رو بگن شما هم نمیبخشیدی البته که میسپارم به خدا
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
رییس اداره ای که توش بودم با پارتی یکی رو استخدام کرد و باعث شد من استخدام رسمی نشم و بیکار بشم تا د ...
چقدر بد
عمم. تا وقتی مادرم زنده بود خون به دلش کرد. تا مادرم فوت شد خانوم یاد عذاب جهنم افتاد و از پدرم حلال ...
مطمعن باش داره تاوان میبینه
به غیر اونهایی که بدیهاشون خیلی بزرگ بوده و تا دنیاس در غم از دست دادن خیلیا می سوزم و فراموش نمی کنم ،من همه رو بخشیدم غیر از پریا و شوهرش که دو میلیارد ازمون کلاهبرداری کردن.و می دونم پس میدن.با پول ما توی اروپا فست فود زدن
یه عده ای که خیلی تریپ مذهبی دارن وهرکسی از بیرون ببیندشون فکر میکنه بنده های مخلص خدان ولی امان از ذات خرابشون که فقط چند تا زندگی رو تاحالا از هم پاشوندن