2777
2789

نمیدونم چیکار کنم بهش زنگ میزنم بیشتر ناراحت میشم چون صداش می‌شنوم دلتنگ تر میشم

بعد خواهرم زنگ میزنه عذابم میده نمیتونم بگم چیکار میکنه ولی خیلی عذابم میده و ناراحتم میکنه اینقدر عصبیم میکنه ک میزنم زیر گریه خودم تنها و تو شهر غریب اینم عذاب میده منو اگ جوابش رو هم ندم عقده هاش سر مادرم خالی میکنه 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم۱

الهی🥲منم ترم دوعم و خوابگاهیم

اوایل مثل تو خیلی دلتنگ خانوادم میشدم چون هیچوقت ازشدت دور نبودم

کم کم با بچه های اتاق دوست شدم الان واقعا با اینکه دو ترم گذشته خیلی وابسته شدم بهشون 

شاید باورت نشه ولی گاهی که میرم خونه همش منتظرم برگردم خوابگاه 

دلتنگی هست ولی خب خوابگاهم خیلی خوزه مخصوصا اگ دوستات و هم اتاقی های خوبی داشته باشی

یادمه روز اول دانشگاه که خیلی ناراحت بودم سرپرست خوابگاه بهم گف همه روز اول اینطوری هستن ولی روز آخر نمیشه بیرونشون کرد..

در عوض خانواده هم قدرتو میدونن😂

ولی تجربه قشنگیه

و یچیز دیگ خیلییی از دخترا شبیه توان تو تنها نیستییی

و روزی از میانه این ویرانه خواهم رویید:)🌱پرنسس سایت🎀😁

واییی نمیدونی چقدر برات خوشحالم که قبول شدی😍😍😍❤️

فدات شم من اجی گلم 

میخوام ثبت نام کنم مهمانی بگیرم ولی میگن شهریه پرداز میسی باید دو برابر دانشگاه آزاد پول بدی 

🥺باورت میشه سر تاپیکت دارم گریه میکنم؟

منم جونم در میره واسه مامانم ، امسال کنکور دارم

وقتی حرف از رفتن میشه مامانم گریه میکنه💔

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الهی🥲منم ترم دوعم و خوابگاهیماوایل مثل تو خیلی دلتنگ خانوادم میشدم چون هیچوقت ازشدت دور نبودمکم کم ...

منم با بچه های اتاقم خوبم و دوست پیدا کردم الان خداروشکر 

ولی بخدا هیچ کس جوی مادر گل خودم نمیگیرم 

دلم برای عطر تنش تنگ شده 

برای بوسیدنش ...

اجی در باره شرایط مهمانی میدونی تو گلم ک چنوری هسته شهریه پرداز میشم ؟؟ اگ عاره جقدر باید هزینه بدم

🥺باورت میشه سر تاپیکت دارم گریه میکنم؟منم جونم در میره واسه مامانم ، امسال کنکور دارموقتی حرف از رف ...

مامان منم گریت میکرد 😭😭😭😭 هیچ وقت فکرش نمیکردم از پیشش برم خاک تو سرم تحمل‌ندارم

مامان منم گریت میکرد 😭😭😭😭 هیچ وقت فکرش نمیکردم از پیشش برم خاک تو سرم تحمل‌ندارم

سخته ولی شدنیه

آروم میشید به مرور زمان

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

فدات شم من اجی گلم میخوام ثبت نام کنم مهمانی بگیرم ولی میگن شهریه پرداز میسی باید دو برابر دانشگاه آ ...

😘😘♥️

بنظرم من یکم دیگه بمونی خوابگاه عادت می‌کنی 

این چند سالم چشم رو هم بذاری تموم میشه میره

وقتی اینهمه تلاش کردی حیفت نمیاد دوباره کلی شهریه بدی آخه