2777
2789
عنوان

ابله مرغون تا چند روز قابل انتقاله

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲۰ روز قابل انتقال هست اگه میتونی پماد زینک بزن یا قرص زینک بخور برای جوشهات

رفتم دکتر یه هفته گواهی داده دیگه یه هفتم تموم شده مجبورم برم وگرنه از کلاس حذفمم میکنن یسری از زخمام محو شده یسریاش هنوز خشکه صورتم که کلا رفته 

رشته پلویی رو آبکش کن آبشو بزن به دونه های قرمز بدنت زود خوب میشی

یادمه منو مامانم با اب رشته حموم کرد خوب شدم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
خشک شدن از لحاظ تنفسی میگم الان یه هفته که گذشته قابل انتقال نباشه

ببین اشتباه اصلی خانواده های ایرانی همینه کاش همون بچگی بچه ها بگیرن بزرگ که شدن آبله مرغان تبدیل به زونا میشه و دردش بیشتره 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

حداقل دو هفته نباید با کسی که آبله داشته در ارتباط باشی

من بعد از ۱۵ روز داداشمو دیدم بنده خدا آبله گرفت

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
رفتم دکتر یه هفته گواهی داده دیگه یه هفتم تموم شده مجبورم برم وگرنه از کلاس حذفمم میکنن یسری از زخما ...

خوبه فقط پماد زینک یا قرص زینک بخور جاش نمونه ماله دختر من دو تاش مونده بقیه همه رفتن اونا هم خیلی دیگه بزرگ و چرکی بودن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم