2777
2789

سلام دوستان برادرم کلاس نهمه و تاالانم بازیگوشی میکرده و درس نخونده زیاد معدل نوبت اولش۱۷شد از الان برای نمونه بخونه شانس قبولی داره؟ میشه بگین باید چجوری بخونه بدون کتاب تست هم میشه؟

تست ۳۱ استان خیلی کاربردیه منم خواهرم نهم به دهم برا نمونه میخواد امتحان بده

۳۰ درصد معدل نقش داره 

بهتره ازمون های پایانی خرداد رو بهتر بخونه ک اگه جمع بندیش خوب باشه کتابارو میتونه قشنگ بزنه 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تست ۳۱ استان خیلی کاربردیه منم خواهرم نهم به دهم برا نمونه میخواد امتحان بده۳۰ درصد معدل نقش داره به ...

آزمون نمونه کشوریه سوالاتش یا هر استان متفاوته؟سه سوال دیگه اکر یکی از درساشو هیچی نزنه بازم امکان قبولیش هست؟

آزمون نمونه کشوریه سوالاتش یا هر استان متفاوته؟سه سوال دیگه اکر یکی از درساشو هیچی نزنه بازم امکان ق ...

چ رشته ای مد نطرشونه؟

و اینکه البته مدرسه نمونه شهرتون چ رشته هایی داره 

خیر هر استان متفاوته

دیک انقد بخپاطر ابجیم پرس و جو کردم خودم ی پا استادم تو این ازمون هرسوالی بود بپرسین

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

چ رشته ای مد نطرشونه؟و اینکه البته مدرسه نمونه شهرتون چ رشته هایی داره خیر هر استان متفاوتهدیک انقد ...

رشته ی ریاضی روبراش ثبت نام کردیم چون تعداد بیشتری میخواست. ببخشید من دفترچه هایی که دیدم فقط سوالات درسی بود ازمون تحلیلی دامل همون دفترچست یا جداست؟

چ رشته ای مد نطرشونه؟و اینکه البته مدرسه نمونه شهرتون چ رشته هایی داره خیر هر استان متفاوتهدیک انقد ...

میشه لطفا هر اطلاعاتی که میدونید لازمه بهم بگین ممنون میشم من خودم کنکوری ام اونقدر نمیتونم وقت بزارم وگرنه اینقدر باهاش کار میکردم که قبول شه ریاضیش ضعیفه 

رشته ی ریاضی روبراش ثبت نام کردیم چون تعداد بیشتری میخواست. ببخشید من دفترچه هایی که دیدم فقط سوالات ...

رشته ریاضی یکم رشته ی سختی برداشتن

پس بهش بگو با مشاور صحبت کنه و درسای تخصصی ریاضی رو بزنه مثل ریاضی و علوم که خیلی مهمترن 

بهتره همینارو بزنه اونیکیارم اگ بزنه بهتره که مثلا یکی هم علوم زده هم عربی برتر از اونیه که فق علوم‌رو زد

درمورد اخری هم فک کنم نه ازمون تحلیلی جداس

چون من ابجیم رشتس مربوط میشه بیشتر به تحصیلی زیاد به تحلیلی اهمیت ندادم

میشه لطفا هر اطلاعاتی که میدونید لازمه بهم بگین ممنون میشم من خودم کنکوری ام اونقدر نمیتونم وقت بزار ...

بنظر خودتون بهتر نبود رشته اسونی میرفتن وقتی هم میگین ریاضیشون ضعیفه؟

علومشون در حد چقدره؟

من ابجیم ریاضی و علومش درحد ۱۹ یعنی از این پایین نمیاد ولی خب از علوم چون متنفره نرفت تجربی 

ریاضی هم ک خب خیلی سخته براش 

برا همین رفت سمت رشته ای که توش استعداد داره معدلش هم ترم اول ۱۹.۸۹ اومده بود 

خداروشک درسش خوبه 

تست هم از ۵ اسفند میزنه که دیکه خیلی جلو افتاده تو کتاب فعلا داره استراحت میکنه تا اردبیهشت دوباره شروع کنه 

ولی منم بهش میگم و مشاور مدرسه هم میگه  ک اگه همون درسای تخصصی رشتشو بزنه خیلی بهتره و اگه خرداد رو خوب بخونه قطعا درمیاد 

بنظر خودتون بهتر نبود رشته اسونی میرفتن وقتی هم میگین ریاضیشون ضعیفه؟علومشون در حد چقدره؟من ابجیم ری ...

اخه شهرمون فقط تحربی و ریاضی داشت برای نمونه تحربیشم یک کلاس بود ریاضیش دوتا کلاس بیشتر بچه هاام که میرن تجربی و رقابتش سخت تره گفتم بزنم ریاضی 

اخه شهرمون فقط تحربی و ریاضی داشت برای نمونه تحربیشم یک کلاس بود ریاضیش دوتا کلاس بیشتر بچه هاام که ...

درسته ولی خب مونده چجوری بزنه که دربیاد انشالله که قبوول میشن

رشته ریاضی یکم رشته ی سختی برداشتنپس بهش بگو با مشاور صحبت کنه و درسای تخصصی ریاضی رو بزنه مثل ریاضی ...

پس اینجوری نیست که اگه یه درسو نزنه شانس نداشته باشه؟من فکر میکردم اگه یه درسو نزنه مثل زبان کلا شانسش میاد پایین درسای عربی و پیامهای اسمانیش خوبه علومم دوس داره 

پس اینجوری نیست که اگه یه درسو نزنه شانس نداشته باشه؟من فکر میکردم اگه یه درسو نزنه مثل زبان کلا شان ...

نه من الان ابجیم کلا قرارع ریاضی و علوم رو نزنه چون سوالات اشتباه نمره منفی دارن 

بهتره درساس تخصصی بزنه مخصوصا علوم و ریاضی