2777
2789
عنوان

دلم برای خودم خیلی میسوزه

130 بازدید | 10 پست

۳۸ سالمه 

ازدواج نکردم 

از وقتی خودمو به یاد میارم همیشه در حال کار کردن بودم 

صبح تا شب کار کار کار 

نه ازدواج کردم 

نه عشقی دارم 

نه مامان دارم 

نه یار و یاوری دارم 

همیشه تنهایی کشیدم 

همیشه کار کردم 

هیچ وقت نفهمیدم لذت زندگی چجوریه ؟ چه طعمی داره ؟

مسافرت  ...

عشق ...

تکیه گاه ...

خیال راحت ...

هیچی از زندگی نفهمیدم 

فقط کار کردم و کار میکنم 

چقدر بی پناهم .......................

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توی این مدت به ثبات مالی رسیدی؟الان وقت سفر رفتنه برو سفر برای عشق دیر نیست

مامانم فوت کرده 

مسعولیت پدر و برادر گردن من افتاده 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

چراازدواج نکردی

قسمتم نمیشه 

مامانم فوت کرده مسعولیت پدر و برادر گردن من افتاده

یه جمله جالبی خوندم چند روز پیش

چیزیو که تغییر نمیدی پس <<<<انتخابش>>>> کردی 

پس الکی دلت برای خودت نسوزه

تو در هر مرحله از زندگیت دنبال بهانه ای که خوشی رو از خودت دریغ کنی

بزار خونه بخرم بعد

بزار ماشین بخرم بعد

بزار داداش سر و سامون بگیره بعد

بزار بزار بزار

برای کی نگه میداریش؟ دنیا تعهد داده بهت که فردایی باشه؟ 

برو سفر 

قسمتم نمیشه

آره اگه خدا بخواد میشه ما یه فامیلمون مادر نداشت پدرشم مریض بود دخترم 40 سالش  از پدر مریضش مواظبت می کرد،، زد و یه شوهر خوب از همه نظر گیرش اومد 3 تام بچه آورد همه سالم،، خدا اگه بخواد برات جبران کنه یه دفعه می کنه،، 

آره اگه خدا بخواد میشه ما یه فامیلمون مادر نداشت پدرشم مریض بود دخترم 40 سالش از پدر مریضش مواظبت م ...

خدا خیلی وقته منو‌ رها کرده 

همون‌ طور که مامانمو رها کرد و مامانم تو اوج ناباوری فوت کرد 

چه‌ میدونم ...

هیچ امیدی به هیچ چیزی ندارم 

انقد کنسل شده

انقد خیط شدم‌

دیگه امید و باور به هیچی ندارم ...