2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳تو رو خدا ببین بعد میگن ایرانیها فقیرن

عزیزم فقیر کسیه که جا نداره برای خوابیدن نون نداره برای خوردن پول نداره برای بهداشت و درمان شما خودت نگاه کن تو دور و بریات تو خوانواده و همسایه خونه هاشون چه جوریه وسایل منزلشون از مبل و فرش و لوازم برقی و...تا ماشین و لباس چه کارگر باشه چه کارمند و چه شغلهای با درامد های بالاتر 

فقر مردم ما از فکرشونه که فکر میکنن اگه خونه های متراژ بالا تو محله های بالا و ماشین های خفن و مسافرت های جورواجور و خوراکی های گرون نداشته باشن فقیرن

البته اینجوری بهمون قبولوندن با رسانه و فضای مجازی 

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی

بیشتر خانواده ها رو داره نشون میده وقتی کنار همن تو سفر یهو دعواشون میشه .خوب نقی هم بر داشته عکسشو گرفته بود داده بود مادرزنه گفته شکلش اینجوریه داریم میبریمش امام رضا به غرورش بر خورده بود ،همه حرفای بهتاشم راست بودخوب از سادگیش نقی یه کارایی میکنه اختلاف میندازه سر زندگیا هر هر میخنده ،عاشق پوله ،طرف پول بیشتر بده حق و ناحق میکنه ،واقعا داشت خوب نشون میداد عالی بود این قسمتش ناراحت کننده بود ولی هشدار به اونایی که شکل نقی ان تو فامیل .علی رغم دلرحمیش یه کارایی میکنه باعث ناراحتیه همه میشه 

عزیزم فقیر کسیه که جا نداره برای خوابیدن نون نداره برای خوردن پول نداره برای بهداشت و درمان شما خودت ...

نه والا همسایه های طبقه بالایی و پایینی هردو تاشون از دم وسایل خونشون رو عوض کردن عید هم خونه ی هرکی رفتیم همه فرش و مبل جدید گرفته بودن من فکر میکردم هیچ کس آجیل نمیخره اما خونه ی هر کی رفتیم پسته و بادوم فراوون بود خدا رو شکر همه دارن کاش مردم قدر زندگیشون رو بدونن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه والا همسایه های طبقه بالایی و پایینی هردو تاشون از دم وسایل خونشون رو عوض کردن عید هم خونه ی هرکی ...

خدارو شکر ما هم همینطور خونه هر کسی میریم تغیراتی داشتن بعد میشینن مینالن گرونی هیچی نداریم عقب موندیم

واقعا ملت ایران ناشکر هستن و تحت تاثیر رسانه فکر میکنن ایران جهنمه و بدبخت ترین و فقیر ترین کشور جهانه حالا یه نگاه به آمار جهانی بندازن سرانه مصرف کشور هارو با هم مقایسه کنن میفهمن که در چه سطحی از رفاه در مقایسه با مردم دیگه کشور ها هستن

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
خدارو شکر ما هم همینطور خونه هر کسی میریم تغیراتی داشتن بعد میشینن مینالن گرونی هیچی نداریم عقب موند ...

بله درسته منم موافقم👌

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست