2777
2789
خوب بازی نکردن

ب نظر شما خوب چیه؟ ملت این همه تاپیک زدن ما با این سکانس گریمون گرف فلان شد بعد خوب بازی نکردن؟😂

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بهتاش مث ما جوونا دلش نمیخواس کسی ب جاش تصمیم بگیره یا دخالت کنه تو زندگیش حق داشت زیاد ولی نقی هم کم براش زحمت نکشید تو خلوت بهش میگف بهتر بود تو جمع خورد شد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید با پایتخت هم بغض کنم این قسمت،راستی سنگ چی شد نقی انداختش؟

امشب مشخص میشه

من دلم برای بهتاش سوختفکر کن اگه اون زن بلاگرش عکسشو تو اینستا بذاره چی

اره حق داشت

تاپیک ها یکی در میون شده بهتاش، نقی، مذاکره، طلا😂😂

دقیقا 

خیلی دوست دارم بدونم مردم چقدر طلا خریدن انقدر نگران طلا هستن تو دو تا تاپیک هم پرسیدم جوابمو ندادن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
چرا من یه جوری نشدم تازه حوصلمم سر رفت از کل کل کردنشون

این سکانسو بازی کردن چون تو واقعیت داستان زندگی خیلیا همینه

دقیقا خیلی دوست دارم بدونم مردم چقدر طلا خریدن انقدر نگران طلا هستن تو دو تا تاپیک هم پرسیدم جوابمو ...

تو این مدت مردم  ایران شده چهارمین خریدار طلا در جهان خودت حساب کن چقدر خریدن

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
ب نظر شما خوب چیه؟ ملت این همه تاپیک زدن ما با این سکانس گریمون گرف فلان شد بعد خوب بازی نکردن؟😂

نقی خوب بازی میکنه 

اما هما نتونست قلبا بازی کنه

فهیمه نتونست 

یعنی دیدی ی چیزو جوری بازی میکنن باورت میشه اینجوری نشد 

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه

نقی خیلی زحمت کشیده 

ولی خیلیم منت گذاشته 

مثالی برای ادمایی که عقده دیده شدن دارن

همش منت منت منت 

درسته واقعا واسه همشوو از جون مایه گذاشته و همین باعث میشه که پسش نزنن و دوستش داشته باشن

ولی این دخالت های بیجا و منت زیادی گذاشتن واقعا اذیت کنندس