2777
2789

من مشکل کلیوی ادراری پیدا کردم و تصفیه کن اب خریدیم

قبلا خودشون داشتن و خوششون نیومده فروختن

الان که ما چندماهه خریدیم هرروز 20 لیتر آب میگیره برا چاییشون

شوهرم همش دم ظرفشویی براش اب پر میکنه

از شکل و شمایل دبه های پلاستیکیش که شوهرم میاره میذاره رو میز نهارخوریمون متنفرممممم  

تو یه ساختمونیم ما بدبختا

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر بده بهش یکی‌دیگه بخر🤣

منم خواستم همینو بگم خخ

تنها راهش همینه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

آبه دیگه بده بره  ازاین شلنگ باریکا بگیرین تا دبه رو بزاره رو زمین. حالا من خیال کردم خودت بالاپایین میبری

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

چه بیکاره 

طعم اب تصفیه شده و اب شیر متفاوته 

به یکی عادت کنی اون یکی به دهنت طعم بدی میده

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خدا نصیب نکنه

همچین عروسیو😜😂🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای