2777
2789
عنوان

خوردن پياز تو حاملگي

| مشاهده متن کامل بحث + 98574 بازدید | 56 پست
بچه ها زياده روي عدسي تو بارداري مشكلي نداره من الان دو روزه پست هم عدسي ميخورم خييييلي هم دوس دارم& ...

نخیر عالیه اتفاقا عدسی خونساز و جایگزین قرص آهن هم میتونه باشه بنظرم 

یبوست بارداری رو هم برطرف میکنه واسه زایمان راحت تاثیرخوبی داره

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡
والا من عاشق آلوچه و انار ترش بودم همش خوردم بچم از منو باباشم قشنگتر شده! اینی که میگن زعفران و خیل ...

زرشك پلو و اينا كن چيزي نميكنه

ماه چهارم بودم رفتم سونو يه خانمه هم ماه چهار بود با گريه از سونو اومد گف بچه سقط شده چاي زعفرون خورده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشك پلو و اينا كن چيزي نميكنه ماه چهارم بودم رفتم سونو يه خانمه هم ماه چهار بود با گريه از سونو او ...

چایی زعفرونم کاری نمیکنه

البته اینا ارثی و بستگی به سیستم هرکس داره

مامان من عمدا چایی زعفرون غلیظ و اینجور چیزا میخورده برا سقط 

هیچشم نمیشده بچه

یکیم آبشکر میخوره سقط میشه بچش

اتفاقا از لحاظ علمی ثابت شده شیر زعفران باعث خوش خلقی و زیبایی بچه میشه من کل بارداریم خوردم

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡
منم نشنيده بودم فاميلمون اينجوري گفت تو نت هم سرچ كردم ديدم بلههه نوشته ميشه

عزیزم بچت پرمو و سبزه شد بخاطر پیاز خوردنت؟ راست بود یا دروغ این قضیه پیاز؟

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  
مادرشوهرمن که میگه پیاز چشم بچرو درشت میکنه.کلم سیاهش میکنه.هلو وگلابی خوشکلش میکنه 

کلم که سیاه میکنه رو به شدت باهات موافقم ،یکی آشناهای ما هم خودش هم شوهرش مثل برف سفیدن اما تو بارداری فقط کلم میخورد روزی دوتا کاسه بدجور ویار کلم داشت حالا یه دختر زاییده سیاه سباه و زشت😐

دخترکوچولوم آنیتا،دنیامه😘😍
پدر و مادر زشت باشن بچه زشت میشه یکیشون زشت باشه ۵۰ درصد بچه زشت میشه دوتا خوشگل خوشگل میشه دیگه قان ...

کاش قانون طبیعت واسه ماهم صدق کنه، قیافش به خودمو شوهرم بره به فامیل درجه یک شوهرم نره🤪خدامنوببخشه ولی دوست ندارم به اونهابره، اگر به باباش هم بره عالیه، من به شوهرم میگم بچه اول همیشه شبیه باباش هست، اگر بچم بمنم نره کلتو میکنم😅

بچه ها زياده روي عدسي تو بارداري مشكلي نداره من الان دو روزه پست هم عدسي ميخورم خييييلي هم دوس دارم& ...

من هفته های 5و6زیاد خوردم، ازیکی شتیدم واسه تشکیل شدن قلب جنین خیلی خوبه، کلاحبوبات خوبه

من شنیدم پیاز گوش درد میاره واسه بچه.

بعد زایمان و موقع شیردهی نباید مصرف کرد.اتفاقا پیاز خام فواید زیادی تو بارداری داره.زیاد به این مزخرفات گوش ندین.تا میتونین از همه مواد غذایی ها مصرف کنید تا ویتامین کافی رو هم خودتون هم جنینتون دریافت کنه.۳ ماه دوم بارداری خوردن عسل زعفران زردچوبه که میگن باعث سقط میشه به اندازش بلامانع.هرچیز زیاده رویش ضرر داره

نه ما نيستيم والا پر مو من سبزه م شوهرم سفيده 

خب الان چندسال گذشته بچت روزی که دنیا اومد چه شکلی بود

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂