2777
2789
عنوان

عفونت لعنتی دیگه خسته شدم😭

6629 بازدید | 127 پست

خانوما توروخدا کمکم کنید، عفونت و سوزش پدرمو درآورده، خستم کرده، همسرمم قارچ بیضه گرفته بود بعد رابطه شدیییییدا سوزش و عفونت گرفتم باز، دیگه خسته شدم، چیکار کنم توروخدا اگه تجربه دارید بگید

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خارش وسوزش خارجی اون ناحیه ماست بزن بهش...برا داخلش هم از جوششیرین ..نمک...سرکه استفاده کن....

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

مثل منی . همه یه راهکار میدن بهم موقتیه . خوب میشم ولی بلافاصله بعد از تموم شدنش دوباره شروع میشه. حتی تو مسافرتم باید تند تند برم دستشویی که عفونت نگیرم . که البته بازم میگیرم . بهداشت رو هم رعایت میکنم. پد روزانه. ژل شستشو . همه چی. نپوشیدن ش و ر ت. چند تا دکتر هم رفتم همشونم داروهای تکراری دادن. دیگه فکر کنم خودم یه پا دکترم. من هر وقت میبینم داره شروع میشه قرص فلوکونازول میخورم . تا وقتی هم میخورم عفونت ندارم بعد از قطعش دوباره شروع میشه . بدنم خیلی خیلی حساسه . دیابت هم ندارم.

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
هم خودت وهم همسرت بایدتحت نظر پزشک متخصص درمان بشین

چند وقت پیش تحت نظر بودی ،خوب شدم کامل، فقط مصرف طولانی فلوکونازول جواب داد، ولی پریود شدمو بعدش مهمون داشتیم تقریبا ده روز رابطه نداشتیم، همسرم خارش بیضه گرفت، بعد برنامه دوباره شروع شد، قرصامو میخورم ولی تاثیری نداره😢

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
مثل منی . همه یه راهکار میدن بهم موقتیه . خوب میشم ولی بلافاصله بعد از تموم شدنش دوباره شروع میشه. ح ...

واااااای خستم😭

عسل حتما باید طبیعی باشه .

وقتی عفونتت خوب شد با عنبر نسا یا سیر پیشگیری کن . وگرنه اگه عفونتت شدیده اول با دارو درمان کن بعد اینا رو استفاده کن. عسل هم باید حتما حتما حتما طبیعی باشه من جرات استفاده ندارم چون اگر قند موجود تو عسل طبیعی نباشه خودش عفونتت رو شدید تر میکنه

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
عسل تزریق کن به واژنت

آره اتفاقا چند شب استفاده کردم، یکم آروم گرفتم، ولی الان سوزش و درد دارم موقع ادرار، میترسم سوزاک باشه