2777
2789
عنوان

مسئله ی زنانه

182 بازدید | 25 پست

خیلی نگرانم 

اونایی ک این شکلی بودن و ضخامت آندومتر رحم شون بالا بوده و خوب شدن بیان بگن روحیه بگیرم😢😢

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️

سلام دوست عزیز من تو تاپیک های بارداری و بیماریهای دیگه سرمیزنم و طب اسلامی رو معرفی میکنم برا اینکه سختمه هردفعه از اول تایپ کنم از تاپیکهای که قبلا پست گذاشتم کپی میکنم میفرستم بخون پست بعدیمو

یه بنده خدایی از آشناها بود که طفلی مشکل داشت

الان بچه اش ۶ ساله شده

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هفت ساله برا موارد مختلف خودمون و خانواده و بعضی دوستان و اشناها و حتی غریبه هایی که معرفی کردیم رفتن راضی بودن البته یه تعداد خیلی کم و محدود ناراضی بودن که دارو درست مصرف نکردن

این چندسال نمونه های درمان شده زیاد دیدم

(طب اسلامی با طب سنتی فرق داره)

طب اسلامی رو ایت الله تبریزیان احیاکرده بهش میگن پدر طب اسلامی

حدودچهل سال و خرده ای پیش که یکی از اعضا خانوادش سرطان میگیره دکترا جوابش میکنن چون حاج اقا بوده و یسری روایات طبی خونده بود از این طریق میتونه بیمارشون رو درمان کنه و اینجا میشه نقطه شروع تحقیق ایشون برا جمع اوری و مطالعه روی روایات طبی که فیلمشونم سرچ کنین میتونین ببینین

کتاب هم به چاپ رسوندن

کل ایران تمام شهرا چند نماینده طب اسلامی داره که دیگه خودتون تحقیق کنین پیش بهتریناشون برین چون برا تشخیص بیماری تجربه ی درمانگر طب اسلامی مهمه البته مقدار مصرف و طول دوره ی درمان هم بستگی به شرایط بیمار هم داره مثلا خودم چربی کبدم چون اولش بود و دارو شیمیایی مصرف نکرده بودم کمتر از یکماه دارو خوردم اما تیرویید چون دستور نمک و ماهی رو رعایت نمیکردم و فقط دارو تنها میخوردم چندماه دارو خوردم

خلاصه به اذن خدا براهمه بیماریها درمان هست بعضی دستورات داروها طبق روایات هست(مثل داروی امام کاظم و داروی جامع امام رضا و......) بعضیشونم اجتهادی با مطالعات ایت الله تبریزیان(مثل داروی صاف کننده ی خون )

دوست داشتین میتونین مناظره ی دکتر اراسته و دکتر افشار هم سرچ کنین ببینین هردو پزشک هردو طب سنتی خوندن اما دکتر اراسته موافق طب اسلامی و نماینده طب اسلامی تهران اما دکتر کردافشار مخالف،

خلاصه برای اخلاص ایت الله تبریزیان همین بس که طرز تهیه داروهاشم توضیح داده از یه نظر خوبه که مردم بتونن بعضی داروهای ساده رو خودشونم درست کنن اما از یه نظر بد چون دست سودجوها بازتر شده دارو تقلبی با مواد بی کیفیت درست کنن خلاصه سعی کنین فقط از نمایندگی های معتبر شهرتون داروها تهیه کنین

پی دی اف لیست نماینده های طب اسلامی کل ایران از کانال ایتا دکتر علی آراسته دارمش دوست داشتین بگین کدوم شهرین لیست نماینده های شهرتون عکس بگیرم یا دوست داشتین عضو کانالشون بشید پی دی اف کامل رو داشته باشین

سلام دوست عزیز من تو تاپیک های بارداری و بیماریهای دیگه سرمیزنم و طب اسلامی رو معرفی میکنم برا اینکه ...

چشم بفرستید بخونمش ممنون، خیلی ناراحتم

خداروشکررررر ک خوب شدن خداروشکرررر

من چون کادر درمان هستم

زیاد دیدم که درمان شدن خداروشکر

فقط باید باور کنی که میشه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

چشم بفرستید بخونمش ممنون، خیلی ناراحتم

نگران نباشین دارو طبق دستور استفاده کنین درمان میشین دور از جون ادم میشناسم تومور بدخیمش که شیمی و پرتو درمانی هم کرده بود اخرش با طب اسلامی درمان شد

ما هفت ساله برا موارد مختلف خودمون و خانواده و بعضی دوستان و اشناها و حتی غریبه هایی که معرفی کردیم ...

واقعأ اثر میذاره اینگونه طب ها؟ یکی از فامیل هامون خودش درس های طب سنتی و اسلامی و ایرانی رو خونده ولی وضع سلامتی خودش خیلی بده طفلی متاسفانه،،، برا همین دید مساعدی ندارم 

همه شهرا بی شک نماینده های خوب داره اسم شهرتون بگین اگه نماینده ای رو شنیده اش دارم میگم پیش کدومش برین اگه نمیشناسم که خودتون تحقیق کنین اگه بازهم نمیدونستین که بنظر من یا از دکتر آراسته که تهرانن تلفنی نسخه بگیرین داروها شهرخودتون تهیه کنین یا حاج اقا باقری اصفهان 

من چون کادر درمان هستمزیاد دیدم که درمان شدن خداروشکرفقط باید باور کنی که میشه

باورت میشه من سال ب سال سرما هم نمی‌خورم، بدنم خیلی قویه. خیلی. پریودامم همیشه منظم بوده، نمیدونم چی شده این سری یهو😔

باورت میشه من سال ب سال سرما هم نمی‌خورم، بدنم خیلی قویه. خیلی. پریودامم همیشه منظم بوده، نمیدونم چی ...

هیچی نیست

همینقدر بهت بگم اکثر بیماری های ما ذهنیه

رو ذهنت متمرکز شو و آروم باش

پیش بهترین دکتر ها برو

مطمئن باش خوب میشی

همه شهرا بی شک نماینده های خوب داره اسم شهرتون بگین اگه نماینده ای رو شنیده اش دارم میگم پیش کدومش ب ...

اوکی خصوصی پیام بدیم؟ اونجا معرفی کنید لطفأ 

واقعأ اثر میذاره اینگونه طب ها؟ یکی از فامیل هامون خودش درس های طب سنتی و اسلامی و ایرانی رو خونده و ...

درمورد طب اسلامی تحقیق کنین

چیزای که تو اون پست توضیح داده بودم سرچ کنین

یکیش فیلم ایت الله تبریزیان یکیش مناظره دکتر اراسته با دکتر کردافشار

پرس و جو از کسانی که درمان شدن با طب اسلامی