2777
2789
عنوان

یه عده پسر بی شعور تو دانشگاه

301 بازدید | 14 پست

من لبای پری‌دارم ژل لبم نزدم امروز داشتم از کنار یه گله پسر تو دانشگاه رد میشدم که اتفاقا چند تا از همکلاس های پسر خودمم اون طرف تر وایساده بودن خلاصه یهو اون یه گله پسره همشون زل زدن بهم و هر هر خندیدن و مسخره کردن که این دختره رو نگاه آنقدر ژل زده لباش داره میترکه😐 همکلاس های خودمم شنیدن داشتن نگاه میکردن یعنی آنقدر صدای اون هایی که مسخره میکردن بلند بود که توجه همه جلب شده بود و نگاه میکردن  جلومو  گرفته بودن با صدای بلند  هی چرت و پرت میگفتن درباره لبم با دو رد شدم ولی خیلی دلم شکست حس کردم ابروم پیش همکلاسام رفت ،گریم گرفت اصلا چرا باید یه عده بی فرهنگ مثل اینا بیان دانشگاه؟ من لبام اصلا ژلی نیست یکم برق لب زدم اما اگرم ژل میزدم به اونا چه ربطی داشت؟‌چرا باید به خودشون اجازه بدن چهره یه نفر رو جلو رو خودش و بقیه با صدای بلند مسخره کنن؟ اشکم در اومده بود خجالتی هم هستم هیچی‌ نتونستم بگم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم، خیلی ناراحت شدم که اون اتفاق برات افتاده. ببین، اون پسرا خیلی بی‌شعور بودن و رفتارشون هیچ ربطی به تو نداره. لبات هر شکلی که باشه، به اونا مربوط نیست. مهم اینه که خودت رو دوست داشته باشی و به حرف مفت اونا اهمیت ندی.

اگه با همکلاسیات معذب شدی، بدون که آدم‌های حسابی می‌فهمن مشکل از اونا بوده، نه تو. لازم نیست خودتو سرزنش کنی. اگه دلت خواست، با یه دوست صمیمی حرف بزن و خودتو خالی کن. یادت باشه، تو خیلی باارزش‌تر از حرفای اونایی. سرتو بالا بگیر و به راهت ادامه بده! ❤️

فرار کردی رفتی؟ نریدی بهشون؟:///

نه من زود اشکم در میاد اصلا شوک شده بودم فرض کن یه عده نره غول دورت کنن چرت و پرت بگن گفتم فقط زود تر رد شم تا آدم های بیشتری ندیدن