2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترعصب بایدبری/مغزواعصاب

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

اگر سیاتیک هست مطمئنی برو بادکش سیاتیک ۳جلسه و۴جلسه حجامت عام چهاربند ساق وقوزک 

معجزه میکنه نشد طب سوزنی 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

سردیجات قطع کن. هر بعد از ظهر دمنوش با بمونه یا گل محمدی که داخلش زعفرون و عسل ریختی بخور

صبحانه عسل و مغزها رو بخور

موقع درد کیسه آب گرم بذار

هر روز سیاهدونه بکوب و با یه کم عسل قاطی کن و بخور به جز پریودی ها

مکمل آهن قوی و فولیک اسید بخور

برو فیتنس و پیلاتس 

خوب خوب میشی

من فلج بودم، خوب خوب شدم الحمدلله

الکی هم پول به دکتر نده

من بیست سالگی یکی دو تا زمین بد خوردم و کمرمم گاهی درد میگرفت و اضافه وزنم نداشتم دکتر یه بار بهم سه تا امپول بتامتازون داد گفت بزن دیگه خوب شدم

البته سرخود نباید بزنی ها دکتر باید تجویز کنه 

دارو میدن اگه دیسک باشه مثلا گاباپنتین یا پیاسکلیدین