2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه شوهرتون یه روزی

595 بازدید | 48 پست

خانوما اگه شوهری داشته باشید ب خصوصیات سوهره من بگین چکار میکنین

خدا شاهده همرو عین حقیقت میگم

اول از محبت بگم تحت هیچ شرایطی محبت نمیکنه

بودو نبودم اصلا براش مهم نیست فقط منو میخاد برای غذا بچه داری خانداری تمیز کاری شستن لباس و....

هزارتومن بهم نمیده حتی یه هزار تومنی لباس کهنه اینو اونو میپوشم لباس اصلا نمیخره مگر با جنگ و دعوا

بمیرم تو خونه اصلا براش مهم نیست دیروز دستم برید چندتا بخیه خورد اصلا ی ارزن براش مهم نبود

بچم بغلیه از صب سرپام دنبال لچه و کار خونه کمر درد شدید گرفتم همش بخاطر کمرم مینالانم یک کلمه نمیگه چته

نگید طلاق بگیر چاره ندارم بچم چندماهشه خیلیم بی کسم

ادم خیلی ساده ای هستم هیچی تو دلم نیست

شما جای من باشید چکار میکنید

بی محلش میکنید؟

بهش اهمبت نمیدین؟

روزگارتونو باز اینحور ادامه میدین؟

چکار میکنید

تو عقدم همین آیینه دق بود ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین خودش رفتار کن 

بزار بچت از آبو گل دراد برو سرکار منتشو نکش 

توم باهاش لج کن دقیقا مثل بچه باهاش رفتار کن اگر کاری ک میخوای نمیکنه توم از کاری ک اون میخواد محرومش کن نترس طلاقت نمیده چون نمیتونه مهریه بده

فکر نمیکنم بی محلی براشون مهم باشه 

طلاق هم که کنسله 

پس همینجوری پیش برین دیگه 

من بودم یه ثانیه تحمل نمیکردم البته 

اول از همه بچه دار نمیشدم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

پدر و مادرت در جریان کاراش هستن؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!