2777
2789

خواستگار بود 

بیشتر از ۴ ماهه کات کردیم بخاطر ی دلیلی 

خیلی دلم براش تنگ شده 

کاش خدا سرراهم نمیذاشتش

با هر بهانه ای دلم براش تنگ میشه 

حتی بوی داخل ماشینش و بوی عطرش تو خوابگاه میپیچه من دلم ضعف میره💔💔💔💔💔 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

من ی کار خییییلی بد کردم ک نمیتونم بگم بخاطر همینه خدا این بلاهارو سرم آورد ادن از فوت بابام اینم از اون خواستگار 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دل‌تنگی کاملاً طبیعی و قابل درکه، مخصوصاً وقتی کسی رو دوست داشته باشی و خاطرات زیادی ازش تو ذهنت مونده باشه. اما چیزی که باید بدونی اینه که اگر رابطه تموم شده، دلیلش مهم بوده و برگشتن به اون حس فقط اذیتت می‌کنه.  

به خودت زمان بده. هرچقدر هم سخت باشه، باید به خودت یادآوری کنی که زندگی ادامه داره و به مرور بهتر میشه. خاطره‌ها و چیزهایی که یادش رو زنده می‌کنن، کم‌کم کمرنگ‌تر میشن. شاید یه روز همینو به‌عنوان یه تجربه تو زندگی ببینی.  

فعلاً هرچی که بیشتر اذیتت می‌کنه، سعی کن ازش فاصله بگیری؛ مثل عطر یا هر چیزی که یادش رو میاره. به خودت محبت کن، سرگرم بشو، با دوستانت وقت بگذرون و خودت رو از این حال و هوا کمی دور کن.

از این به بعد یادت باشه که قبل از ازدواج به هیچ پسری دل نبندی:)✨

منم منم منم و هزار تا ازین منم منم ها 

همین الان کل مسیر برگشت از سرکار به خونه رو گریه کردم باد میزد خشک میکرد اشکای سرازیر شده رو صورتو دوباره شروع میکردم ،آدمای تو پیاده رو هم نگام میکردن ،تو دلم میگفتم ایشالا هیچوقت دلتنگ و درمانده نشین💔💔

سلام وقتتون بخیر....ببخشید راجب دوستتون گفته بودین شرایط منو بد نمیدونستن

سلام

مگه قرار نیس خواستگاری شخص دیگه ای برین

سلاممگه قرار نیس خواستگاری شخص دیگه ای برین

مامانم به مامانش زنگ زد صحبت کرد بعد ۲ روز دوباره مامانم زنگ زد گفت دخترم قصد ازدواج نداره و کلا ندیده و نشناخته ردمون کردن و به قرار اولم نرسید

مامانم به مامانش زنگ زد صحبت کرد بعد ۲ روز دوباره مامانم زنگ زد گفت دخترم قصد ازدواج نداره و کلا ندی ...

چه مسخره حداقل ی بار همدیگرو میدیدین 

خب حالا کیس دیگه نداری

راستی بهتون تسلیت میگم بابت اتفاقای دردناک مثل پدرتون و برادرتون واقعا متاسف شدم🥲

ممنونم تشکر