2777
2789
عنوان

چقد دلم برات تنگ شده کاش هیچوقت نمیومدی تو زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار داشتم یه بار میدید منو .....

اشکال نداره یکی بهتر پیدا میشه انشاالله 

راستی ما تهران نیستیم وگرنه دوستمو معرفی میکردم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
اشکال نداره یکی بهتر پیدا میشه انشاالله راستی ما تهران نیستیم وگرنه دوستمو معرفی میکردم

اگه قراره خوشبخت نشیم پیدا نشه بهتره....

من واقعا کم نمیزارم و هر کاری بر بیاد تلاشمو میکنم

اگه قراره خوشبخت نشیم پیدا نشه بهتره....من واقعا کم نمیزارم و هر کاری بر بیاد تلاشمو میکنم

انشالله خوشبخت میشی سنی نداری هنوز

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
ن ما شمال شرقیم

حیف شد وگرنه شانسمو امتحان میکردم یه خواستگاریه و اگه شرایط اولیه اوکی بود مثل خونه ماشین و شغل و قیافم میرفتیم برای اشنایی بیشتر...

اگرم نه که ادروی خوشبختی برای هم میکردیم

حیف شد وگرنه شانسمو امتحان میکردم یه خواستگاریه و اگه شرایط اولیه اوکی بود مثل خونه ماشین و شغل و قی ...

ناراحت نمیشی از اینکه جواب رد میشنوی