2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیو گرافی احمد نجفی رو خوندم  بچه هاش گفته بودن سه ماه تابستون رو میریم کی یف ... کلن کنار رو ...

عزیزم همه اینایی که گفتی تو ایران خودمون هست.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

امیر علی فندق مامان 20 روزشه،،امروز لباس جدیدشو تنش کردم یعنی از ذوق و خوشحالی میخاستم دوقورته بوخورمش،،،خارج که هیچی دیگه خوشبخت تر از تین لحظه فک نکنم دیده باشم😄😘😍

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

ببین خارج ایران مثلا اروپا یه مزیتایی داره.پیشرفته تره. همه چی ازاده و رنگ‌ و لعاب داره. اما برای همه این امکانات باید کار کنی .کلی مالیات میدن. از صبح تا شب باید کار کنی.هرجایی سختی خودشو داره. مهم دل شاده

She is everything I ever wanted.... 
کدوم کشوری عزیزم؟؟

ایرانم عزیزم

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
جدی؟ یعنی هیچ مدرکی نباید داشته باشم؟منظورم مدرک زبان و ایناس. مصاحبه رفتی سفارت؟

ميگم تازه وكيل گرفتيم اونم وقت گرفته قراره بريم ، مدرك نه ولي تا حدودي بايد از پس خودت بربياي منو شوهرم ميتونيم حرف بزنيم سالهاس دارم زبان كار ميكنم خودم ولي مدرك نه

عزیزم من تجربه ی کشور های مختلفی داشتم دبی،سوئد،نروژ،کانادا،ترکیه حتی قطر به نظرم خوشبختی ربطی به ایران و خارج نداره خب کشور های پیشرفته و جهان اول قطعا از نظر امکانات رفاهی برای زندگی راحتن و اسباب آرامش رو برات فراهم میکنن اما باید ببینی میتونی اینارو تحمل کنی و از وطن خودت و خانوادت دور باشی؟؟ من اوایل نمیتونستم ولی الآن بخاطر بچه هام میخوام اینجا بمونم چون مدارسش قطعا خیلی بهتر از ایرانه

تازه اونجا قوانین خودشو داره خیلی خیلی سخت تر از ایران.....اما ایرانیا فکر میکنن اونجا همه چی عالیه....تو اونحا هیچوقت نمیتونی از مالیات فرار کنی یا خیلی قانونای پیچیده  داره که تو ایران ما روزی صد ها  بار زیر پا میزاریمشون

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست