2777
2789
الان من ربط خارج رو به مشهد نفهمیدم .      یعنی خارج از مشهد بهتره ؟ یا مشهد از خارج ...

شایدمنظورشون خارج از مشهده 😄

خب بیا قم عزیزم انقده خوفـــــه😁😁😁😁گل وبلبل

.Pain🔥you made me a believer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من ربط خارج رو به مشهد نفهمیدم .      یعنی خارج از مشهد بهتره ؟ یا مشهد از خارج ...

هردو😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

من امریکا بودم ....خیلیم دوست دارم...واقعا زندگی عالیه....اما خوب بودنتو کسی نمیبینه...ادم دوست داره که خانوادشم از اون خوشبختی سهیم باشن.اما وقتی تنها باشی مهم نیست ایران باشی یا کانادا

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

بیو گرافی احمد نجفی رو خوندم 

بچه هاش گفته بودن سه ماه تابستون رو میریم کی یف ...

کلن کنار رودخونه ایم ..

کی یف هم  همش سبزی و طروات و بهشته ...

من تا حالا رودخونه ندیدم توش قایق نروندم... توی سرسبزی بهشت گونه غرق نشدم .. 

من جز گرما و ماشین و آدم و دود هیچی ندیدم 

ماجرا جویی نکردم 

نفس نکشیدم بوی علف های بلند رو .. صدای رودخونه رو نشنیدم 😣

منم خارجم بوخودا😅 اما خارج از شهر تهران همون دورو برش 😁 

ای جان😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞