2777
2789
عنوان

شوهرم طلاهامو صاحب شده😭

811 بازدید | 44 پست

بچه ها من دوتا سرویس طلا دارم یکیشو مادرشوهرم سر عقدم بهم داده یکیشم مادرم واسه عروسیم الان ک طلا دااره میاد پایین به شوهرم گفتم دو تا سرویس طلامو بفروشم بعد ک ارزون تر شد یکمم بزارم روش اینو یه سرویس طلا کنم ک همیشه دستم و گردنم باشه درجا پرید بهم ک نه تو حق نداری طلاهامو بفروشی 

گفتم ینی چی اختیار طلای خودمه ندارم میگه ن تو حق نداری طلای مادرمو بفروشی گفتم طلای مادرت نیست طلای منه میگه برو ثابت کن ک طلای توعه کاری نکن همه طلاهارو ازت بگیرم و باعث شد بحثمون بشه انگار وایه طلاهام نقشه داره

موقع ماشین و خونه میشه میگه خونه و ماشینه من موقع طلاها ک میشه میگه طلاهامون

سرویسی ک مادرش برام خریدو من از اول دوس نداشتم به شوهرم گفته بودم همون موقع گفت عیب نداره بعدا برات عوضش میکنم الان زده زیرش من هنوزم از این سرویس خوشم نمیاد و نمیزارمش 

میخام دوتا سرویسو یکی کنم به نظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای خاک برسرش کنن مادرش کجا طلارو بهت هدیه داد ؟ اگر تو جمع بوده برو طلاهارو بفروش تبدیل به یه طلای دیگه کن چون هبه رو میتونه پس بگیره ببخشیدا چقدر نامرده شوهرت من از اینجا دلم ترکید از غصه

متاسفانه همینه حتی زمان جدایی مجبوری اون سرویس رو پس بدی نمیدونم چه هدیه ای هست این ....

چرا اطلاعات قانونی درست ندارین با اطمینان نطر میدین ؟ یعنی متنفرم از این فرهنگ ایرانی ... هبه قانون خودشو داره الان مالک این طلاها این خانمه کسیم بخواد پس بگیره مادرشوهرشه نه پسرش

چرا اطلاعات قانونی درست ندارین با اطمینان نطر میدین ؟ یعنی متنفرم از این فرهنگ ایرانی ... هبه قانون ...

چطور مادرشوهرم میتونه پس بگیره؟ همینطور الکیه مگه

میخام همینکارو کنم ولی این نمیزاره

دست خودت نیست طلاها ؟ برو بفروش هیچ غلطی نمیتونه بکنه  کار بجای باریک کشید سعی کن تو پیامی چیزی ازش مدرک بگیری بعد شکایت کنی که طلاهاتو سرقت کرده

اره هبه رو میتونه پس بگیره مگر اینکه فاکتور به نام خودت در صورتی نمیتونه پس بگیره که طلارو بفروشی یک چیز دیگه بجاش بخری اینجوری اصل هبه قابل دسترسی نیست

دست خودت نیست طلاها ؟ برو بفروش هیچ غلطی نمیتونه بکنه کار بجای باریک کشید سعی کن تو پیامی چیزی ازش ...

هست ولی دوس دارم شوهرم راضی باشه باهم بریم عوضش کنیم

حالا جدا از همه اینا عقلت کمه که بری طلاتو بفروشی که بعد طلا بخری الان که طلا رو به قیمت نمی‌خرم به قیمت روی تابلو از اینور باید ارزون بفروشی از اونور گرون بخری و فکر کن مثلاً اگه ۱۰۰ میلیون طلا داشته باشی باید ۸۰ میلیون الان بفروشی بعد همون وزن که بخوای بخری حتی طلا هم بیاد پایین باید ۱۳۰ تومن بدی چون اجرت و مالیات و سود داره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

اگه به قانون و دادگاه برسه آره می‌تونه پس بگیره ‌ . به نظرم فکرشو دربیار از سرت . ولش کن حالا دوست داشتی یا نداشتی . برا من که اصلا سرویس نخریدن 

اره هبه رو میتونه پس بگیره مگر اینکه فاکتور به نام خودت در صورتی نمیتونه پس بگیره که طلارو بفروشی یک ...

میدونم مثلا من الان تو خونه خودم نشستم اون میتونه بیاد طلا رو همینحوری پس بگیره؟ یا فقط موقع جدایی؟

هست ولی دوس دارم شوهرم راضی باشه باهم بریم عوضش کنیم

ولش کن این حرفارو دختر شوهرت شمشیرو از رو بسته برو تا کار بجای باریک کشیده نشده الان یه سرویس معمولی دویست سیصد تومنه این شوهری که من دیدم مهریتو هم میپیچونه