2777
2789
نه به خدا  من اتفاقا ضیفم در حده المپیک  در حدی که نتونستم دردای طبیعی رو تحمل کنم سزاری ...

خب پس حتمن لگنت کوچیک بوده یا دهانه رحمت اگه باز نمیشده واسه خودتو بچت خطرناک میبوده که سزارینت کردن.

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐

ولی بازم میگه بدن ها فرق داره 

شاید یکی توان طبیعی رو نداشته باشه ولی با سزارین مشکلی نداشته باشه

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مطمئن شدید به منم خبر بدید  تا تولد نی نی خیلی مونده برا من  مرداد زده  شما ...

عزیزم من ۲۱ مرداد هستم ...خودم طبیعی دوست دارم آخه یه دختر کوچولو هم دارم نمیخوام سزارین بشم بچه م اذیت بشه باید ب اون هم برسم ..

انشاالله طبیعی و راحت باشه زایمانم ...همینطور سزارین شما گلم ...

چشم خبرتون میکنم ...

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
خب پس حتمن لگنت کوچیک بوده یا دهانه رحمت اگه باز نمیشده واسه خودتو بچت خطرناک میبوده که سزارینت کردن ...

لگنم کوچیک بود

بچه درشت 

دهانه رحمم باز نشدآمپول فشار هم گرفتم 

لامصب 

۱۵ ساعت درد کشیدم 

دکترم هنوز میگفت ادامه بده میتونی 

آخر رضایت دادیم سزارین انتخابی 

حتی اورژانسی نزدن برام 

چون میگفت چند ساعت دیگه میشه که نشد

فقط طبیعی من خودمو سرزنش میکنم بابت دوتا سزارین کمر درد پادرد درد پس از زایمان بچه هایی که طبیع ...

دل درد و هوش هیچ ربطی به نوع زایمان نداره

شیراز برید خصوصی 

خصوصی هزینش زیاد میشه

شوهرم قبول کرده تا جهرم میبرتم

خخخخ

چون گفتم بیمارستان فسا. اصلا

فقط بخاطر آموزشی بودنش

میترسم

حالا جهرم اموزشی نباشع

خخخ

دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه.           مثبت باش

البته بیشتر خانما از این میترسن که بدنشون زشت بشه یا افتادگی رحم پیدا کنن ...ولی افتادگی رحم ب چیزای دیگه هم بستگی داره همش همین نیست ...

ولی من از عوارض بی حسی میترسم آخه همینجور حتی قبل حاملگیم زیاد کار میکردم یه کوچولو کمرم درد میگرفت دیگه با اون آمپول تو نخاع فک کنم داغون بشم ...

ولی از یه طرفم دردای طبیعی یادم میاد میلرزم ...

واقعا بهشت زیر پای مادران هیت راست گفتن 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
قول میدم بگو عزیزم

وقتی کسی ازت میپرسه نی تی چطوره هیچ وقت هیچ وقت نگو دست بوسه 

ببخشید البته😓 

بچه ها من خودم ۲تا زایمان داشتم اونم طبیعی. سره پسرم شوهرم میگف تو عرصه طبیعیو نداری سزارینت میکنن. اما من گفتم طبیعیو دوس دارم. اون منو مسخره میکرد تا اینکه پسرو تو هفته ۳۴ بارداریم با وزنه ۲۳۰۰ به دنیا اومد مدتها گدشت به شوهرم گفتم دیدی تونست که گف خب وزنی نداشته جا مامانم بودی چی میگفتی.بعده ۴سال سره بچه دومم رفتم بیمارستان واسه سزارین چون دکترم گف درشته خطرناکه طبیعی نمیشه. اما موقع معاینه دکترم گف تو میتونی مطمئنم. بعد من دخترمم طبیعی به دنیا اوردم با وزنه ۴کیلو ۲۰۰ تو هفته ۳۸. به شوهرم گفتم به قوله خودت  پسرمون کوچیک بودو وزنش کم بود اینو دیگه چی میگی که دیگه حرفی واسه گفتن نداشت.😀البته اگه بیشتر میموند به ۵کیلو هم میرسی .اما خب عجله داشت زود بیاد به دنیا.☺

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐
خصوصی هزینش زیاد میشه شوهرم قبول کرده تا جهرم میبرتم خخخخ  چون گفتم بیمارستان فسا. اصلا ...

میپرسم برات عزیزم ...

خودت هم میتوتی تماس بگیری هر سوالی داشتی بپرسی