آره اینو قبول داریم به شرطی که. دانشجو های تازه کار بالا سرت نباشن تکه تکت کنن بچت رو محکم و به زور ...
اتفاقن با اون همه خاطره خوبی که از زایمان دومم دارم یاد یه چیزی انداختیم. موقع سرم وصل کردن یه دختره بود همسنه خودم اومد برام سوزنه سرمو بزنه داشت از ترس میمرد جوری سوزنو زده بود انقدر از دستم خون میرف که تمام ملحفه تخت خونی بود که استادش اومد گف این چه مدله دسته بدبختو داعون کردی. بعد گف یه بار دیگه بیا تا یاد بگیری اون طرف نتونست گف نهه اما دوسش گف من به جاش امتحان میکنم انقدر خنگ بود اول پنبه بدونه الکلو زد به دستم یهو همون دکتره که استادش بود گف از کی تا حالا پنبه خشکو میزنن برا ضده عفونی.😏
دوسته من یک هفته قبل من زایمان طبیعی داشت من سزارین اون کلی بخیه خورد میگفت بخیه هام ...
اره بستگی به شرایط داره .اتفاقا من و دوستم همزمان زایمان داشتیم اون سزارین من طبیعی . من بعدزایمانم خیلی زود خوب شدم ولی اون بیجاره بخیه هاش عفونت کرد وکلی تب ولرز و تزریق انتی بیوتیک یک هفته بستری شد به خاطر عفونت بعد از عمل سزارین
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
این واقعا درسته ...همین که بچه بدنیا میاد طبیعی ثانیه نمیکشه درد تموم میشه ...
عاره دیگه درده طبیعی قبله زایمانه اما سزارین بعدشه. درده قبل بهتره چونکه با اومدنه بچه مسیولیته ادم بیشتره ادم باید بی استرسو درد باشه تا با عشق به بچش برسه و شیر بده وگرنه ادم درد داشته باشه نه میتونه شیر بده بچرو نه میتونه بعل کنه اونوقت دست دست بچه میچرخه حالا تا کی مادره خوب شه.
من اینقدر از سرم و آمپول میترسم 😩😩😩 از بوی الکل متنفرم
آره منم همینطور از بیهوشی هم خیلی میترسم . تازه وقتی من زایمان کردم چندتا خانوم رو برای سزارین آورده بودن داشتن براشون سوند ادرار میزاشتن بیچاره خیلی اذیت شده بودن برای گذاشتن سوند .
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.