2777
2789
چونکه میگن طبیعی برا اینکه اسمش روشه با طبیعت بدن سازگاره. دردش با اینکه سخته اما با به دنیا اومدن ب ...

آره اینو قبول داریم

به شرطی که. دانشجو های تازه کار بالا سرت نباشن تکه تکت کنن بچت رو محکم و به زور بکشن بیرون

دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه.           مثبت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی بودم ...ولی سزارین کن ...من بدبخت بودم پول نداشتم مجبور بودم تو سن ۶طبیعی زایمان کردم

عزیزم میگن سزارین عوارض داره ...بچه اول اگهدرست راهنماییت نکنن واقعا سخت میشه ...

اما اگه روش زور زدن و نفس کشیدن رو بدونی اذیت نمیشی ...مثلا نفست رو نباید بدی بیرون و همش جیغ بزنی باید بدی داخل بدنت تا سریع رحمت باز بشه 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

هیچوقتتتت طبیعی زایمان نکن واقعا خریت محضه من ک مردمو زنده شدم کلا رحمت ب هم میریزه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
عزیزم میگن سزارین عوارض داره ...بچه اول اگهدرست راهنماییت نکنن واقعا سخت میشه ... اما اگه روش ...

اتفاقا زایمانم خوب بود درد کم بود کلن خوب بود ماما ها مثل سگ پاچه میگرفتن متنفرم دیگه عمرا بچه بیارم

اتفاقا زایمانم خوب بود درد کم بود کلن خوب بود ماما ها مثل سگ پاچه میگرفتن متنفرم دیگه عمرا بچه بیارم

آخی عزیزم ...بیمارستانتو عوض کن دفعه بعد 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
چون راحت تره😊😊😊 من خودم تا نصفه طبیعی رفتم و بعد سزارین شدم الان میگم فقط و فقط و فقط سزا ...

اتفاقا تو همین نی نی سایت چندتا نفرکه هم  سزارین داشتن هم طبیعی اکثرشون از زایمان طبیعیشون راضی تر بودن و سزارین براشون کلی عارضه داشت . اینکه زایمان سزارین عوارضش خیلی بیشتراز زایمان طبیعی اثبات شده است و نیازی به بحث کردن نداره

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
[QUOTE=52746264]والا نپرسیدم چون ولی بیرونیا چهارتا بودممنون

والا نپرسیدم چون داخلی همبخیه زد ولی بیرونیا چهارتا بود😇

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏