2777
2789
من که بچه اولم اورژانس سزارین شد البته درد اول طبیعی هم با آمپول فشار تحمل کردم  سزارینم با بی ...

عزیرم شما واسه کجایین میخواین جهرم سز بشین ؟ 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
👏👏👏👏 من که تا نصفه رفتم میگم سزارین  حرفتون خیلی درسته نمیفهمم چرا طبیعی اجباری شد ...

چونکه میگن طبیعی برا اینکه اسمش روشه با طبیعت بدن سازگاره. دردش با اینکه سخته اما با به دنیا اومدن بچه تبدیل میشه به یه شیرینی خاص و به یاد موندنی. دیدنه بچه همون لحظه تو بعل ادم همه دردو تبدیل میکنه به خوشی. به خاطره.

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بی حسی خودت همه چیز میدیدی مگه؟  پرده نزدن جلوت؟ خون های ریخته دیدی وحشت نکردی؟  میگن ...

😲😲😲

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
اتفاقا مادرو خواهرم تو رزایماناشون دروازجون مردن و زنده شدن من تصمیم صدرصد طبیعی بود برای همین رفتم ...

چندتا بخیه خوردی؟

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"
با بی حسی خودت همه چیز میدیدی مگه؟  پرده نزدن جلوت؟ خون های ریخته دیدی وحشت نکردی؟  میگن ...

وااای نه 

پرده جلوم بود بچمو همون لحظه اوردن شیرش دادم وقتیم که پردرو برداشتن مثل گل تمیزم کرده بودن من حتی یه قطره خونم ندیدم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
چونکه میگن طبیعی برا اینکه اسمش روشه با طبیعت بدن سازگاره. دردش با اینکه سخته اما با به دنیا اومدن ب ...

موافقم ...اما ۵ ساله میگذره از زایمان قبلیم یخورده میترسم 

فسا هستیم بیمارستان فسا اموزشی شده اعتباری بهش ندارم

آها من خودم واسه جهرمم ...انشاالله بسلامتی گلم ..

واقعا 

نه اتفاقن من همیشه از بیمارستانه دولتی بیزار بودم. اما به خاطر شرایطه و اوصاع مالی نمیشد رف خصوصی. از همون اول که وارد شدم برا زایمان اون مامایی که همرام بود کمک کرد لباس دراوردن در صورتی که نه درد داشتم نه کمک کسیو میخواستم نه وظیفه ایشون بود اما انقدر با محبت بود تا اطاق انتطار همراهیم کردو بعده اونم یه مامایه دیگه اونجا اومد پیشم که احساس نکردم عریبس فک کردم مثه یه فایمیل یا خواهرو مادره ادمه انقدر که با محبت بودو دستمو میگرفتو با حرفاش بهم ارامش میداد. یکی دیگه از اون ماما ها هم پیشه یه خانوم زائو بود ککپه فک کردم همراهه اون خانومه چون موقع درداش براش ناراحت بودو با تسبیح بالاسرش از شبه قبل نشسته بودو براش دعا میکرد تا فارع شه. خدائی خیلی خوب بودن . اصلن درس نیست ادم الکی قصاوت کنه .

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐
چونکه میگن طبیعی برا اینکه اسمش روشه با طبیعت بدن سازگاره. دردش با اینکه سخته اما با به دنیا اومدن ب ...

خب سزارین هم بدون درد همون لحظه بچه رو میدن به بغل مادر و همون حس رو داره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊