2777
2789
عنوان

خودم کات کردم و خودمم حالم گرفته

116 بازدید | 10 پست

من به مدت 3 ماه با یکی تو رابطه بودم یه شب که میخواستم بخوابم تمام کارهایی که کرده بودو کنار هم گذاشتم و گفتم به خودم آیا خر بودی که نفهمیدی چیکارا کرده و رفتم بلاکش کردم و بدون کلمه ای کات کردم الان حال خودم بده نمیدونم چه دردمه

پریود بودی؟

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نمیدونم چم شده احساس میکنم سر تا پا دروغ بوده

به احساساتت اعتماد کن 

برنگرد ، خر نشیاااا 

لطفا با کسایی که نمیشناسیش و مجازیه هم حرف نزنین 

ارزشمندی تو دختر ، ارزش نداره ناراحت باشی 

بشین فیلت.ر شکنتو روشن کن برو یوتیوب چیز میز ببین طنز ببین 

بشین فیلم دان کن 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

مگه چه کارایی کرده بود؟

مثلا دورو بود جلوم یه چیز میگفت پشت سرم یه چیز دیگه به شدت دراماتیک بود و خیلی همه چیزو بزرگ میکرد عین بچه ها بود  رفتاراش برای اینکه راضیم کنه  حرفای عحیب غریب الکی میزد

به احساساتت اعتماد کن برنگرد ، خر نشیاااا لطفا با کسایی که نمیشناسیش و مجازیه هم حرف نزنین ارزشمندی ...

ممنونم ازت حالمو بهتر کردی واقعا همش دو دل بودم احساس میکنم ازم سواستفاده میشد

ممنونم ازت حالمو بهتر کردی واقعا همش دو دل بودم احساس میکنم ازم سواستفاده میشد

خواهش میکنم 🫂🩷☘️✨🌷🪴

مطمئن باش یه روزی یکی میرسه که اینقدر دوستت داره که با خودت میگی : وای من چقدر دوست داشتنی بودم و خبر نداشتم 

نمیدونم چندسالته ولی مثلا منم میدیدم یکی رفته توو رابطه یا فلانی که هم سنمه ازدواج کرده ، خیلی دوست داشتم تحربه کنم 

ولی بیشتر ازون دوست داشتم عشق رو مزه کنم 

حتی به قیمت نرسیدن و سختی هاش 

اینقدر این باور درون من رشد کرد که بالاخره عاشق شدم 

اونم چه عاشق شدنی ، شبا گریه تا صبح 

دعا هام همه اون شده بود 

همه جا اسمشو مینوشتم 

آهنگ میشنیدم یاد اون میوفتادم 

کسی بود که خیلیییی کشته مرده داشت 

میگفتم من کجا اون کجاااا ، ولی امیدمو از دست ندادم 

در همان زمانی که من عاشقش بودم ، اون هم عاشقم بوده 

نمیدونم دعاهام جواب داده بود یا چی ...

به همدیگه هم به طرز عجیبی رسیدیم 🥹

امیدوارم برای توعم همچین اتفاقای شیرینی رقم بخوره