2777
2789

قضیه اینه امروز محل کارم جشنواره غذاهای محلی داشتیم و از اونجایی که شب میرفتیم خونه مادر شوهرم برای مادرشوهرم و خواهرشوهرم آش ماست خریدم( از قبل میدونستن که جشنواره غذا داشتیم و گفتن برای ما هم بخر منم غذایی رو خریدم که مشتریش زیاد بود و از همه اش خوشمزه تر بود)

خلاصه امشب رفتیم خونه مادر شوهرم 

خواهر شوهرم چند قاشق خورد و بعد کاسه رو کشید اونطرف گفت نمیخورم این آش ماست نیست سوپ شیره و من سوپ شیر دوست ندارم

منم ناراحت شدم و هیچی نگفتم 

ولی کاش دستم میشکست خوبی نمی کردم اشتباه کردم 

بعد میگن عروس خوب وجود نداره

خدارو هزار مرتبه شکر آخر هفته میخاستم ته چین بپزم براشون ببرم کوفتم نمیبرم 

نتیجه اخلاقی:برای آدم بدغذا،غذا نخرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگر طعمشو دوست نداشت بزور باید میخورد شما ناراحت نشی؟؟؟

اگرچه اینجا همه حق با عروس هست 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
نه والا کجا حق با ایشونه داره زور میگه

والا اینجا طرف خواهر شوهر رو بگیری بهت حمله میکنن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
اصلا طعمش بد نبود فقط اصرار داشت این سوپ شیره و سوپ شیر کلا نمیخورم

از نظر تو بد نبود 

یعنی غذا یه چیزیه که کاملا سلیقه ایه نمیتونی که نظرتو به دیگران تحمیل کنی

غذا مثل لباس نیست برای دلخوشی یه نفر بتونی  بپوشی 

خوردن چیزی که دوست نداری ممکنه حالتو بد کنه

من دیشب پیش غذا عدسی اوردن دوستام تا تهش رو خوردن من به هیچ عنوان نتونستم لب بزنم یعنی میزبان دیگه نباید منو دعوت کنه؟