2777
2789

اینا چرا ایقد فرهنگشون داغونه مثلا میخان ادای غربیا رو دربیارن ولی من فیلمای کلاسیک غربیو میبینم اینجوری نیستن

تو فیلما ترکی خیانتو اسکل بودنو آموزش میدن انگار حیوونن همه به هم حس دارن انگار تصمیمات و حرفاشون مال یه آدم نرمال و بالغ نیست اولا میگفتم بابا فیلمه واقعی نیست ولی تو برنامه هاشونم دختر پسراشون بی لول و مغرور پرادعان خیلی راحت بهمدیگه توهین میکنن.یه پسریش تو پیجش گفت ما خودمون خوب ترکارو می‌شناسیم دختر ترکی نمیگیرم هیچوقت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی هم فرهنگشون بالاست و تو فیلماشون حد و حدود رو نشون میدن طرز ارتباط درست ادم خوب و بد کاملا مشخصه ولی بر اساس واقعیت میسازن فیلماشون رو دورو برتو ببین چند خانواده مثل اونا هستن ولی تو کشور ما همه فیلما بر اساس دروغه احتمالا تو خوب ندیدی یا ترک میستی

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
اتفاقا خیلی هم فرهنگشون بالاست و تو فیلماشون حد و حدود رو نشون میدن طرز ارتباط درست ادم خوب و بد کام ...

اتفاقا هیچ حد و مرزی ندارن 

طریقه درست ارتباطو آموزش نمیدن بابا میگم یارو تو پیجش خودش گفت ما این مدلی هستیم و اظهار تاسف کرد تو میگی بافرهنگن😁

اتفاقا هیچ حد و مرزی ندارن طریقه درست ارتباطو آموزش نمیدن بابا میگم یارو تو پیجش خودش گفت ما این مدل ...

نه اشتباهه با حرف یه نفر که نمیشه یه ملتو برد زیر سوال

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
اتفاقا هیچ حد و مرزی ندارن طریقه درست ارتباطو آموزش نمیدن بابا میگم یارو تو پیجش خودش گفت ما این مدل ...

اونا مسلمانن ۸۰ درصدشون

دلبربا جان سلام خوبی عزیزم 

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)