2777
2789

خانوما کد دارین؟ واجبه😭

از کدای خودم استفاده کردم... حتی یه کد دیگ هم گرفتم با اسنپ کلاب اونم مصرف کردم میگه هفت روز دیگه بعدیشو با امتیازا بگیر

دیره

دارین لطفا؟🥲 هزینه مشاوره اش زیاده 

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

VC1QP2PCDZ456

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

VC1V57EINY447

یکککک دنیا از بابت قلب مهربون و سخاوتت ممنونم واقعاااا لطف کردی🥹🥹🥹❤️❤️❤️

خدا عوضشو بهت بده صد هزارااان برابر

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

مال اولین بود شامل من نمیشدولی مرسی از سخاوت و قلب بزرگت

ببخشید دیگ شرمنده همین داشتم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
ببخشید دیگ شرمنده همین داشتم

دورت بگردم من قشنگممممم

ببخشین ندارهههههه

اتفاقا از راه دور دستتو میبوسم😍❤️

خداااااا جواب قلب مهربونتو بهت هزااار برابربدهههه مرسی که از داشته ات منو هم شریک کردی جانا❤️😍