2777
2789

میرید؟

برادر شوهرم زنگ زد جواب سلامم نداد گفت شام بیاید اینجا گفتم باشه مامانت کجاست گفت اینجا گفتم گوشیو بده بهش قطع کرد 

الآنم اصلا حاضر نشدم شوهرم سر کاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرو بعدا بگو فکر کردم بچه داره شیطنت میکنه گفتیم مزاحم نشیم احتمالا دوستت داره خواسته بری

نه خیلی بی ادبه منتظرم شوهرم بیاد اگه خبر داشت یعنی مامانش زنگ زده بهش دعوت کرده اگه خبر نداشت براش توضیح میدم و نمیرم

نه بچه ۸ ساله حرفش هیچ اعتباری نداره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب دوباره زنگ بزن. ولی درباره دعوتی هیچی نگو ببین مادرشوهرت خودش میگه دوباره

خب به پسرش گفتم مامانت کجاس گفت اینجا یعنی خودش شنیده دیگه شاید اصلا نمی‌خواسته دعوت کنه به خاطر حرف بچش بگه بیاین 

احتمالا زنگ زده به شوهرم گفته بیاین اگه شوهرم گفت بهم زنگ زدن میرم ولی سر سنگین

معلومه که نه،احتمالا بازی میکرده الکی شماره گرفتهاگر قرار به دعوت باشه پدر یا مادرش باید زنگ بزنن

هیچوقت به من زنگ نمیزنن برا دعوتی به شوهرم زنگ میزنه مامانش منم ناراحت نمی‌شدم چون مامان منم به من زنگ میزنه 

ولی اون بچه مخصوصا اینکه جواب سلامم نداد خیلی بهم برخورد اصلا

اها مشکل دارین باهم؟ اگه دلت نمیخواد بری که هیچ. فک کردم دوس داری

نه مشکل نداریم ناراحت شدم خودش اونجا نشسته بود بعد اون یه ذره بچه زنگ زد اونطوری جواب سلام نداد 

اول فک کردم مامانش خونه نیس چون مغازه داره اگه می‌گفت مغازه س خودم بهش زنگ میزدم ولی اونجا نشسته بوده و اون زنگ زد گفتم گوشیو بده مامانت گوشیو قطع کرد روم اعصابم خورد شد