2777
2789
عنوان

پیاماشو ببین اخه📸

83 بازدید | 11 پست

اون میره سرکار منم درس میخونم

قبلا معمولا هر شب ۱۲ میومدیم صحبت میکردیم اما این چندوقت بخاطر اینکه من سرم خیلی شلوغه کمتر شده و من قرار بود گوشیمم خاموش کنم اما چون اون جایی که کار میکنه خیلی تنهاست و تفریحیم نداره دلم نیومد گفتم حداقل بعد از کارش هرروز یه دلخوشی داشته باشه افسرده نشه یا دنبال راه سرگرمی اشتباهی نخاد بره

دیگه گفتم تو روز که میخونم اخر شبم حالا دو ساعتش برا اون با اینکه بازم خیلی ازخود گذشتگی کردم چون این دو ساعتم برا درس خوندن دو ساعته!

و خب پیامامون فقط سلام علیک بود تا اینکه یروز قرار شد بازم شب چت کنیم و منم هم زمان با خوندن تو فکر اون تایمه بودم و خوشحال که حتی بین درس خوندنم استراحتم نکردم

یهو گوشیو چک کردم این پیامشو دیدم

حس کردم خیلی تند و بدون معذرت خواهی و عصبی گفته نمیدونم

اخه یه شرمنده باید میگفت حداقل

منو باش فکر میکردم از خستگیاش کم میکنم نگو خودمم براش خستگیم😄

خلاصه این پیامشو دیدم خیلی حالم بد شد ولی هیچی نگفتم و بعدشم انقد تو ذوقی خورده بودم و نمیدونستم چرا و چیشده که از افسردگیش گرفتم خوابیدم

شما هم وایب خوبی از اینطوری اعلام کردنش نگرفتین؟ اونم تو دقیقا نود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ددلدلیل خاست چی بگم😂

بگو چون ما دنیاهامون باهم فرق داره. کلا هرچقد رو خودت تمرکز کنی و وقتتو صرف بقیه نکنی بهتره. 

هیچوقتم دلت برا یه پسر نسوزه اونا سرگرمی ها خودشونو دارن. اولویت اولت خودت باش تا بقیه هم تورو با ارزش بدونن ✨

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

خیلی لطف میکنید و از خودگذشتگی میکنید بهش پیام میدی ؟

دختر خوب کسی محتاج پیام یا زنگ کسی نیست

خوبه ایشونم بگه من لطف میکنم با وجود اینکه صبح سر کار باید برم ساعت۱۲ بهش پیام میدم

اگه کنکوری هستی این دل‌مشغولیا رو بذار کن واسش خیلی فرق داری