2777
2789
عنوان

حس ششم بیاین امتحان کنیم

276 بازدید | 60 پست

آقامن هربارسرزنگ ریاضی میگفتم کیومیبره اگه سه نفرومیگفتم دوتاش درست میشدطوری که هرروز قبل زنگ ریاضی بچه ها می اومدن سراغم😂😂

خیلی اتفاقای دیگه مثلاتوی خیابون بودم ی لحظه به خورشت قیمه فکرکردم رفتم خونه دیدم همونه، یاهمین دیشب یه جایی بودیم ی حسی بهم گفت فلانی ازپله ها میخوره زمین دقیقاازپله هاخوردزمین وووخیلی اتفاقای دیگه... 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی باهاش وارد رابطه میشم ؟ یجورایی رفتار کرده حس میکنم اونم بهم بی میل نیست

میاد جلو؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

خصوصیات منو بگو

ساده ای، برای ایندت زیادبرنامه میچینی، گاهی وقتا لجبازمیشی وحرف هیچ کسوجزخودت قبول نداری ی حس عجیبی نسبت به ی دنده بودنت دارم به خودت اهمیت میدی

نمیدونم درسته یانه صرفا ی حس بعضی وقتادرست بعضی وقتا اشتباست

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

رنگ لباسم وشخصیتم

آبی یازرد، شخصیت جالبی داری کنجکاوی ودوست داری جواب همه سوالاروبدونی آرومی خیلی زودتحت تاثیرقرارمیگیری زودرنجی تاحدودی

دلم شکسته؟

خودت شایداین فکروکنی امانه اینطورنیست این ی رهاییه رهاشدن از ی اتفاق بد

میشه بگی باهاش وارد رابطه میشم ؟ یجورایی رفتار کرده حس میکنم اونم بهم بی میل نیستمیاد جلو؟

آره توی رابطه میرین اما احساس میکنم توپاپیش میذاری