2777
2789
عنوان

دکتر بم گفت صدکیلو شدی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 69 پست
بچه ها یکی به من گفت هما تو پایتخت از این آمپول لاغری ها زده لاغر شده به منم گفت برو بزن راسته یعنی

فکر کنم اسلیو کرده

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

گلم من سه ماه پیش این کارایی که میگم شروع کنم تا الان ۸ کیلو کم کردم:

من باشگاه نمیرم اما پیاده روی‌ و دویدن روی تردمیل میرم

از غذام نون و برنج و شکر و شیرینی رو کلا حذف کردم

بعضی روزا کالری شماری یا فستینگ هم می کنم اما اصل کاری همون حذف بالاییاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من سه ماه پیش این کارایی که میگم شروع کنم تا الان ۸ کیلو کم کردم:من باشگاه نمیرم اما پیاده روی‌ ...

تردمیل داشتم خراب شده خیلی خوب بود برام

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

فست چند ساعته خوبه بگیرم چیا خوبه برای متابولیسم بدنم که بالا بره

ببین شما هجده شش بگیر 

چایی سبز و قهوه خوبه

دوما اون دکتر خیلی بیخود کرده اینطوری باشما تحقییر امیز حرف زده اونم جلو شوهرت 

باید با سخصیت و مودب میگفت برای سلامتیتون بهتره کمی کاهش وزن داشته باشید

بیشخصیت بیشعور 

باید جواب دندان شکنی میدادی بهش

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین شما هجده شش بگیر چایی سبز و قهوه خوبهدوما اون دکتر خیلی بیخود کرده اینطوری باشما تحقییر امیز حر ...

قراره دوباره برم مطبش بعد از مصرف دارو شاید سه ماه بعد میخوام لاغر کنم پررو شده دکتر....

ببین شما هجده شش بگیر چایی سبز و قهوه خوبهدوما اون دکتر خیلی بیخود کرده اینطوری باشما تحقییر امیز حر ...

عزیزم قرص چی مصرف کنم برای ویتامین های بدنم کم نشه

قراره دوباره برم مطبش بعد از مصرف دارو شاید سه ماه بعد میخوام لاغر کنم پررو شده دکتر....

بیشخصیت خوبه زن بوده خاک بر سر

اراده کنی چهارکیلوم کمتر کنی کاملا مشخص و میشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خیلی خوب شده خوش به حالش منم تقریبا بیست کیلو بایذ کم کنم

ببین من سلطان اراده بودم یعنی شاید توی یه ماه قشنگ لاغر میکردم الان یک سری اتفاقات افتاده مثل یک آدم بی اراده شدم دوست دارم دوباره به خودم بیام خسته شدم از چاقی 😭

عزیزم شما بابت سلامتیت ورنت رو بیار پایین 

دقت کن سر خود نگیر عجله نکن شما یک شبه چاق نشدی که یک شبه لاغر شی 

اول برو متخصص تغذیه شما مشکل کم خونی داری یه سری از مواد خوراکی باید نسبت بیشتری داشته باشن توی برنامه غذاییت  مشکل قلبی داری باز باید متعادل تر برخورد کرد نباید شوکه شه بدنت از هر کسی پس برنامه نگیر

دوم ورزش ورزش ورزش مهم تر از رژیم ورزشه  صبحا برو اول با نیم ساعت راه تند نیم ساعت دو جوری که ضربان قلبت رو حس کنی شروع کن بعد برسون یک ساعت راه تند نیم ساعت دو بعد برسون یک ساعت راه تند یک ساعت دو

عصرا هم برو باشگاه با مربی چون وزنتون بالاست اگه حرکتی رو اشتباه انجام بدید بسیار اسیب میبینید

سه دقت کن از زمان شروع دیگه اندازه نگیر تا دوماه بعد منتظر معجزه نباش اروم اروم میره جلو

هدفت سه ماهه نباشه یک ساله باشه وقتی زمان کم میذاری برنامه فضایی میچینی چون نمیتونی انجامش بدی ذهنت نا امید میشه و دیگه درست انجام نمیشه

مهم تر از همه کامل بستنی قند شکر انگور عسل شیرینی شکلات بسکوییت کیک اینا حذف بشه اصلا توی خونه هم نگه ندار

پنیر پیتزا رو حذف کن غذا رو سرخ نکن مرغ رو ابپز کنگوشت رو کباب کن

غذایی مثل ماکارونی نخور لازانیا و پیتزا نخور

امید داشته باش راحت میشه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشخصیت خوبه زن بوده خاک بر سراراده کنی چهارکیلوم کمتر کنی کاملا مشخص و میشه

قربونت مهربون ♥️ 

عزیزم قرص چی مصرف کنم برای ویتامین های بدنم کم نشه

ببین عزیزم یه قرص بگیر همه چی داشته باشه

اکتی وُمَن بگیر عالیه

قربونت مهربون ♥️

فدات بشم

تو میتونی

عزیزم شما بابت سلامتیت ورنت رو بیار پایین دقت کن سر خود نگیر عجله نکن شما یک شبه چاق نشدی که یک شبه ...

مرسی عزیزم ممنونم 🥰