2777
2789
عنوان

دکتر بم گفت صدکیلو شدی 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 69 پست
فیتنس تازه یک روز شده رفتم

پس راه درازی در پیش داری.. فقط حتما حواست باشه حرکات بپر بپر انجام نده که با توجه به وزنت فشار رو زانوهات چند برابر نیشه..شام رو حذف کن به جاش سالاد بخور  اونم بدون سس. روش ابلیمو و سماق بریز.یا ماست با مقدار فراوانی دارچین و زردچوبه و سماق .. وعده ی برنجیتو برسون در هفته  به ۴وعده اونم مثلا ۱٠ق.. نون تست حتما برای صبحانه مصرف کن  یا نون تست ساده یا پروتیینی.. از عطاری دانه چیا بگیر.. صبح ناشتا ۱تا ق سر پر بریز داخل نصف لیوان آبجوش بزار یه ربع با در بسته دم بکشه. دیدی لعاب داد و پفکی شد یه مقدار عسل و ابلیمو قاطیش کن و بخور. این یه دتاکس چربی سوزه با کلی خاصیت .. شیرینی و شکلات و قند و شکر ممنوع.. نوشابه و فست فود ممنوع.. مگر به عنوان وعده ازاد که اونم ۲هفته یک بار باشه.. رفت و برگشتت به باشگااه پیاده  باشه.. من با همبن کارهاو پیلاتس رفتن دو سایز و ۱٠کیلو کم کردم. ـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس راه درازی در پیش داری.. فقط حتما حواست باشه حرکات بپر بپر انجام نده که با توجه به وزنت فشار رو زا ...

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه زحمت کشیدی گلم ♥️ 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه زحمت کشیدی گلم ♥️

خواهش میکنم عزیزم. کار نشد نداره فقط باید ارداه کنی و کم نیاری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

راست میگی گلم ؟چندکیلویی اذییت نمیشی ؟😩

دقیقا صد کیلو 

مگه میشه اذیت نشم 

دارم دیوونه میشم یک هفته هست رفتم تحت نظر دکتر ک لاغر شم 🥹🥹🥹

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
چیطوری نه نون میخوری نه برنج ریزش مو نگرفتی

مثلا صبحونه همیشه دو تا تخم مرغ میخورم بدون نون

غذاهای نونی رو بدون نون میخورم مثلا کتلت کشک بادمجون مرغ تاس کباب

اها سیب زمینی و ماکارونی و چیزای نشاسته ای دیگه هم نمیخورم

غذاهای خورشی هم نمیخورم یا فقط چند قاشق خورش خالی

برای غذاهای نونی میشه به جای نون تو کاهو یا برگ کلم لقمه کرد

دقیقا صد کیلو مگه میشه اذیت نشم دارم دیوونه میشم یک هفته هست رفتم تحت نظر دکتر ک لاغر شم 🥹🥹🥹

لاغر میشی گلم به خدا توکل کن عزیزم انشاالله هم من هم شما هردو لاغر میشیم 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

من افسردگی گرفتم از ترس یبوست و درد مقعد فقط سوپ اشغال و آبکی میخورم

آها عزیزم منم گلاب به روتون یوبسم وحشتناک