2777
2789

این ایده ها رو پسرم گفته 

من اگه قاضی بودم، برای خشونت خانگی علیه زن‌ها و بچه‌ها مجازات سنگین می‌ذاشتم، مثلاً جریمه گنده و زندان که طرف حساب کار دستش بیاد! حقوق زن‌ها باید تو همه‌چیز عادلانه‌تر بشه: تو ازدواج، مهریه و شروط ضمن عقد باید طوری باشه که زن قدرت انتخاب و استقلال داشته باشه. تو طلاق هم چرا زن‌ها باید این‌قدر دردسر بکشن؟ باید حق برابر داشته باشن. تو ارث هم که نصف مردهاست، کاش قانون اصلاح بشه که زن و مرد فرقی نکنه. مادران شاغل هم حق دارن مرخصی زایمان درست و حسابی و حمایت تو محل کار داشته باشن، نه اینکه اذیت بشن.

کلاً زن‌ها تو کار، خونه، قانون و فرصت ها و آزادی ها در زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حقوقی باید حقوق برابر با آقایون داشته باشن، برای بچه‌ها هم دلم می‌خواد قانون طوری باشه که هیچ‌کدوم از درس و آرامش محروم نشن، مثلاً بچه‌های کار حمایت واقعی ببینن. شما کدوم قانون ناعادلانه رو عوض می‌کردید؟ چه مجازاتی می‌ذاشتید؟ بیاید نظراتمون رو بترکونیم!

چه گل پسری

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنایی که باوجود شوهر هرز میپرن چه تو مجازی چه واقعی حکم میدادم  بفرستنشون قعر زمین ذوب بشن نکبتا 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بذار بچت بچگی کنه 

وارد ابن بحث ها نکنش

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^