2777
2789
عنوان

تکرار کلاس اول

94 بازدید | 13 پست

سلام 

من دخترم متولد ۲۸مهر ۹۷ هست

از مهر ۴۰۳ با مدیر یک مدرسه غیر انتفاعی صحبت کردیم و مارو مطمئن کرد که میتونه  یک سال زودتر به صورت غیر رسمی(یعنی ثبت نام تو پیش دبستانی و نشستن سر کلاس اول )مدرسه رو شروع کنه با این شرط که تو خرداد ۴۰۴ازش امتحان جهش بگیرن و از مهر ۴۰۴ به صورت رسمی بشینه سر کلاس دوم

اما الان دبه کردن یعنی میگن نه نمیشه اداره گفته نمیشه و باید امسال دوباره کلاس اول بره

فقط یه راه داره اونم اینه که امسالم غیر انتفاعی بره و ثبت نام کلاس اول باشه و سر کلاس دوم بشینه و آخر سال بعد ازش سنجش میگیرن یعنی تعیین سطح میکنن و بعد هم تو یه مدرسه ای که خود اداره معرفی کنه آزمون بده و هیچ تضمینی هم نیست که تو اون آزمون قبول بشه یعنی ممکنه مجبور بشه در صورت قبول نشدن سال دوم رو دوباره بخونه 

حالا سوالم اینه به نظرتون امسال بفرستم رسمی کلاس اول بخونه یا نه بفرستم غیر رسمی کلاس دوم بخونه و بعد آخر سال بعد جهش امتحان بده؟

به نظرم رسمی درس بخونه بهتره ممکنه بخاطر تکرار پایه یخورده ناراحت بشه ولی حداقل پایه ی الفبا ش قوی میشه

ارزش نداره بفرستی دوم که شاید این تعیین سطح قبول بشه یا هرچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به نظرم اول بفرستید براش تکرار میشه عیبی نداره.

چون معلوم نیست دوباره آخر سال دبه کنند یا نه حداقل اول تکرار شه بهتره پایه اش قوی تر میشه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بعضیا میگن اگر امسال بفرستی اول پایش قوی میشه و تا آخر خوب میره بالا 

ولی خودم نگران روحیشم به نظرتون تو روحیش تاثیر نمیزاره البته مدرسه و معلم و دوستاش کلا عوض میشن

کاش همون پارسال تاپیک می زدی

این دونه رو مدارس غیرانتفایی ها می پاشن تا خیالشون راحت بشه که تا ششم شاگرد خودشون هست در طول سال هم هی می ترسوندن که بازرس میاد پرونده ها رو در میاره

این که اول رو تکرار بزنی یا نه به روحیه بچه خودت بستگی داره که سرخورده میشه یا نه و این که امسال چقدر درس یاد گرفته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

آره بدجوور گولمون زد

البته امسال معلمشونم خیلی خوب نبود و باهاش خوب کار نکرده کل کلاس از معلم ناراضی بودن

برای همین میگم اگر بره یه مدرسه خوب حتما پایش قوی میشه فقط نگران روحیشم

من یه سال زودتر رفتم مدرسه.دقیقا من ۲۸مهر بودم. بابام شماسنامه‌مو  نیمه اول گرفت. و واقعا آسیب دیدم. با اینکه مستعد بودم همیشه جزو سه نفر اول کلاس بودم اما خیلی آسیب دیدم. کاش میذاشتین روال طبیعی رو بگذرونه