2777
2789
عنوان

سقط با دی اندسی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست
گفتن بچه راحت سفط میشه اینجوری کورتاژ خیلی ضرر داره بعدها یه سرم زدن و کیسه ابمو پاره کردن گفتن برم ...

وا چرا گفتن بری خونه؟؟؟منم ۲۰ روز پیش بچم مشکل داشت ختم بارداری دادن دو شب بیمارستان بستری بودم تا سقط کردم من نمیذاشتن تا طبقه پایین برم چطو گفتن بهت بری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا گفتن بری خونه؟؟؟منم ۲۰ روز پیش بچم مشکل داشت ختم بارداری دادن دو شب بیمارستان بستری بودم تا س ...

اخه دکتر من گفت کورتاژ خیلی خطر داره برای بدن و این روشو ترجیح داد

به هرچیزی که فکر کنی اتفاق میافته،،،به خودت اهمیت بده 

انشالله خدابهت یه نی نی سالم بده عزیزم منم چهار ماهه نوزادمو از دست دادم ناهنجاری داشت 💔

ای وای خدا بهت صبر بده واقعا 

اخه دکتر من گفت کورتاژ خیلی خطر داره برای بدن و این روشو ترجیح داد

واسه منم کورتاژ گفتن انجام نمیدن باید زایمان کنی ۱۸ هفته بودم من بهم قرص دادن بعدشم سونو گرف گف جفت مونده باید بری کورتاژ فرستادنم کورتاژ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه منم کورتاژ گفتن انجام نمیدن باید زایمان کنی ۱۸ هفته بودم من بهم قرص دادن بعدشم سونو گرف گف جفت ...

وای چ بددددد کورتاژ خیلی بده؟بچه ک سقط شد دیدیش؟قرص چی بود

وای چ بددددد کورتاژ خیلی بده؟بچه ک سقط شد دیدیش؟قرص چی بود

قرص زیر زبونی واسم گذاشتن درد داشتم ولی خونریزی نداشتم هر چن ساعت واسم قرص گذاشتن تا شب دوم ک دردام شدیدددد شد همون مث درد زایمان ک یهو بچه افتاد ن خودم نگاش نکردم حالم بد بود بدتر میشد فرداش هم همونجا معاینه کردن و سونو فرستادنم کورتاژ واسه بقایا....ن عزیزم بیهوشم کردن ۱۰ و ۴۰ دقیقه صبح رفتم داخل اتاق عمل ۱۱ و ۵ دقیقه اینا اوردنم بیرون بعدشم ک ب هوش اومدم سر گیجه داشتم و درد مث پریودی چن ساعت بعدشم مرخصم کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40