2777
2789

قطعاتش شاید سخت گیر بیاد 

یا اگه مشکل موتوری پیدا کنه هزینه تعمیرش شاید بالا باشه.

ضمنا ۵۵۰ واس زانتیا کمی بنظر ارزون میاد پس باید شک کرد که مشکلی چیزی نداشته باشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تمیز باشه میارزه ولی اگه روپا نباشه و خرج داشته باشه ساینا خشک بخری بهتره ....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرا که تمیزه میترسم بخریم بعد کسی ازمون نخره

خب همونو یه پار تیو فایو مدل ۹۶ ۷ بخرید بهتره هم مث پول نقده چرا ریسک کنید...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

تمام فابریکه میگه به شرط مکانیکمن به کارکردش مشکوکم البته

کارکرد واقعی که با دستگاه دیاگ مشخص میشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سواری خیلی خوبی داره ولی فقط سواری نیست خرجش خیلی بالاس یه تسمه تایم و یه سرویس دوره ای نزدیک دوازده ...

منم میگم یا ساینا خشک یا ۲۰۶،یا اس ال ایکس مثلا ۹۹ 

کلا قرارمون به همین بود یهو نظرش چرخید