2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد میگیری تمرین کن 

چند وقته رانندگی میکنی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خوبه چون از ۱۵ سالگی رانندگی میکنم. برای یاد گرفتن هرکاری باید تمرین زیادی داشته باشی

چه خوب 👌

من اوایل استارت هم نمیتونستم بزنم. جهت دنده هارو قاطی میکردم

ایران من🇮🇷🤍🤍

چه خوب 👌من اوایل استارت هم نمیتونستم بزنم. جهت دنده هارو قاطی میکردم

طبیعیه. هیچ کس مادرزادی راننده نیست. ولی مطمئن باش بعد ۲ سال اونقدر حرفه ای میشی که لایی میکشی

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طول میکشه خوب میشی.استرس نداشته باش .خیزه نشو.به چیزی هم فکر نکن

والا بعضیا انقدر خوب با صدای بلند موزیک رانندگی میکنن من خاموش میکنم چون نمیتونم تمرکز کنم😂

ایران من🇮🇷🤍🤍

تقریبا ۸ ماهه خیلی تمرین میکنم یه دفعه هول میشم خاموش میکنم😂

بهتر میشی تا راه بیفتی یه مهارته و نیاز به تمرین زیاد داره 

مثلا یه مسیر مشخص رو در نظر بگیر مطمین باش بار اول که اون مسیر رو رانندگی می‌کنی میندازی تو هزارتا چاله چوله و ماشین ریپ میزنع و ....ولی میبینی بعد یه ماه راه افتادیم بدونی چی کار کنی سرعتتو تنظیم می‌کنی حواستو به همه قسمتا هم فنی ماشین هم وضعیت آسفالت عمم ماشینای جلو میدی و... فقط تمرین کن فقططط

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بهتر میشی تا راه بیفتی یه مهارته و نیاز به تمرین زیاد داره مثلا یه مسیر مشخص رو در نظر بگیر مطمین با ...

تازگیا رانندگیم بهتر شده ولی کسایی که پیشم میشینن زیاد خدا رو یاد میکنن🤷‍♀️

ایران من🇮🇷🤍🤍

تازگیا رانندگیم بهتر شده ولی کسایی که پیشم میشینن زیاد خدا رو یاد میکنن🤷‍♀️

بی خیال بابا😂

طبیعیه. هیچ کس مادرزادی راننده نیست. ولی مطمئن باش بعد ۲ سال اونقدر حرفه ای میشی که لایی میکشی

ای کاش بهتر بشم چند بار پشت چراغ قرمز خاموش کردم بعد هول شده بودم نمیتونستم ماشین رو روشن کنم

ایران من🇮🇷🤍🤍

والا بعضیا انقدر خوب با صدای بلند موزیک رانندگی میکنن من خاموش میکنم چون نمیتونم تمرکز کنم😂

منم از همونام‌ که باصدای بلند رانندگی می‌کنند و لایی میکشن.

من اگر اهنگ نباشه تمرکزم میافته