2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خاله من دو سال پیش گرفته بود داشت میمرد تقریبا..از لبنیات خام میگیرن انگار..

تنها دواش شیر خر خوردنه..فقط همین جواب داد بهش خوب شد..هرچی دارو دکتر کرد دوماه خوب نشد

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
ببین من جواب آزمایشم رو گرفتم رایتم شده ۱/۲ و ۲me هم ۱/۲ علایم هم دارم به نظرت تب مالت دارم ؟

بله ولی خیلی خیلی خفیفه

و برای این تیتر اصلا دارو‌نمیدن

مگر اینکه علائم داشته باشی واقعا

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
بله ولی خیلی خیلی خفیفهو برای این تیتر اصلا دارو‌نمیدنمگر اینکه علائم داشته باشی واقعا

علایمم خیلی وحشتناک بود درد شدید تو ناحیه لگن ، دردهای استخوانی پا و شست پا درگیر شد دردها میپیچه تو پام از مچ به پایین شکم درد انگار شکمم سوزن سوزن میشه درد تو ناحیه کمر 

باسنم انگار شده بود کیلو بهش دست میزدم تا پایین پام گزگز میکرد الانم دست میزنم به دنالچه ام تا پایین پام گزگز میکنه 

پس دارم اما خفیفه ؟

به نظرت چه کار کنم؟ 

علایمم خیلی وحشتناک بود درد شدید تو ناحیه لگن ، دردهای استخوانی پا و شست پا درگیر شد دردها میپیچه تو ...

ببین تا تیتر ۱ به ۴ هم میگن ارزش بالینی نداره

حتی گاهی میگن میشه تداخل باشه با دارویی یا چیزی

ولی شما که علائم داری حتما برو دکتر

در کل خیلی طول میکشه تا ازمایش منفی شه

منفی گزارش میشهمن کارشناس ازمایشگاهم هر روز کلی تیتر مثبت و‌منفی میبینم

من عید اون علایم که نوشتم رو داشتم بعد رفتم یک دکتر عمومی گفت عفونت لگن داری بهم دارو انتی بیوتیک داد 

ما شیر محلی میخوریم ولی میجوشونیم 

از وقتی انتی بیوتیک میخورم حالم بهتر شده 

علایمم رو به دکتر گفتم گفت ۱/۲ خیلی خفیفه 

ولی دوباره برام آزمایش نوشت 

دردهام کشنده بود کشنده 

من عید اون علایم که نوشتم رو داشتم بعد رفتم یک دکتر عمومی گفت عفونت لگن داری بهم دارو انتی بیوتیک دا ...

بهتر شدین ولی علائم تب مالت همینه ضعف و بدن درد شدید

یه متخصص داخلی برید شاید یه دوز خفیف دیگه بهتون انتی بیوتیک بده

و‌حتما از لبنیات بوده

بهتر شدین ولی علائم تب مالت همینه ضعف و بدن درد شدیدیه متخصص داخلی برید شاید یه دوز خفیف دیگه بهتون ...

ممنون ازت تحت نظر دکتر عفونی هستم 

دردهام مونده برام دردناکی ناحیه لگن و درد استخوانی و گزگز انگشت شست پام و دست میزنم هنوز تا پایین پام گزگز میکنه