2777
2789
عنوان

برنج ایرانی شیرودی

945 بازدید | 16 پست

این تاپیک، آموزشی است!

سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره برنج ایرانی شیرودی صحبت کنم.

برنج شیرودی، یه برنج پرمحصول هستش که بهترین منطقه کشتش توی استان مازندران و مخصوصا شهرستان تنکابن هستش. اصلا اسم شیرودی، از شهید علی اکبر شیرودی که از شهدای تنکابن هستش، گرفته شده.

این برنج با پیوند دو برنج خزر و طارم دیلمانی توی آزمایشگاه ها به وجود اومد.

عطر و طعم پایینی داره و کیفیت پختش هم متوسطه. البته وقتی میگم پایین، منظورم پایین نسبت به برنج هایی مثل طارم هاشمی هستش. درغیر اینصورت، میشه گفت که طعم خوبی داره.

جزو برنج های مجلسی هستش و دونه بلنده. البته این رو هم اضافه کنیم که نرمی بعد از پخت نداره. یعنی چند ساعت بعد از پخت، عطر و طعم اولیه خودش رو از دست میده.

ولی یه قیمت خیلی مقرون بصرفه داره و جزو برنج های اقتصادی هستش.

اگه شما هم تجربه ای توی خرید یا طبخ برنج ایرانی شیرودی دارین، لطفا زیر این تاپیک ارسال کنین تا از تجربیات شما هم بهره مند بشم.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

اوکی موفق باشی 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

اوکی موفق باشی

ممنونم

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، خدا خیرت بده

اتفاقا چند روزه همش درگیر انتخاب برنج ایرانی هستم نمیدونستم از کی سوال کنم

من هرسال از شمال برنج سفارش میدم ولی هر بار کیفیتش بد و بدتر میشه، برنجی که برای ما پیفرستن میگن هاشمی هست اما اصلا قد نمیکشه ، بیست و چند ساله آشپزی میکنم و فقط هم از برنج ایرانی هاشمی و صدری ایتفاده کردم، این دو سه سال برنج هایی که برام میفرستن اصلاکیفیت نداره، یعنی هیچ قلقی نداره که بشه برنج رو خوب در بیارم

ولی یه کیسه از سر کوچه مون خریدم که خیای خوب قد میکشه عین برنج های رستورانی، میگفت هاشمی هست ، حالا موندم برنجی که باریک و کشیده باسه و طعم خولی داسته باسه دقبقا چیخ، آیا طارم بهتره

سلام، خدا خیرت بدهاتفاقا چند روزه همش درگیر انتخاب برنج ایرانی هستم نمیدونستم از کی سوال کنممن هرسال ...

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا خیر

یه برنج بهم معرفی کنید که عین برنج های رستورانی قد بکشه و خوش عطر و طعم باشه

سلام، خدا خیرت بدهاتفاقا چند روزه همش درگیر انتخاب برنج ایرانی هستم نمیدونستم از کی سوال کنممن هرسال ...

سلام و عرض ادب. از همین ابتدا، بابت طولانی شدن توضیحات عذر میخوام. 

طبق توضیحات شما، دنبال برنجی هستین که معطر باشه، طعم خوب داشته باشه، دونه بلند باشه.

اجازه بدین بهترین برنج های ایرانی که توی شمال کشت میشن و ویژگی هایی که مدنظرتون هست دارن رو پایین براتون لیست کنم و در کنارش، ویژگی هاشون رو بگم:

برنج طارم: عطر قوی داره. طعم فوق العاده ای داره. ری دهی داره (بعد از پخت، به 13 میلیمتر هم میرسه). نرمی بعد از پخت داره. کیفیت پخت خوبی داره.

برنج هاشمی: عطر ملایم داره. طعم عالی داره. دونه هاش بعد پخت، به 12 الی 14 میلیمتر هم میرسه. نرمی بعد از پخت داره. کیفیت پخت خوبی داره. (تفاوتش با طارم، از لحاظ عطر و ظاهر بعد از پخت هستش. چون دونه های طارم، تا حدود کمی، مجلسی تره)

برنج طارم هاشمی: ترکیبی از دو برنج طارم و هاشمی هستش. یعنی عطر قوی مایل به ملایم داره. از مابقی ویژگی ها، ترکیبی از دو برنج طارم و هاشمی میشه.

برنج دم سیاه: از همه لحاظ، شبیه به برنج هاشمی هستش. ولی دونه هاش تا حدودی روغنی هستش. همینطور قیمتش هم از همشون بالاتره. چون کشتش سخته و هر کشاورزی نمیتونه خوب کشتش کنه. 

در پیام اشاره کرده بودین که برنجی که باریک باشه، کشیده باشه و طعم خوبی داشته باشه چیه. به احتمال زیاد، طارم هستش. چون ظاهر طارم، مجلسی هستش. ولی اگه دونه هاش روغنی هستن، احتمالا دم سیاه هستش.

البته در جمله اخر، به عطر اشاره نکردین. درواقع اگه مورد اخری که اشاره کردین، بدون عطر مدنظرتون هست، احتمالا برنج فجر باشه. چون فجر یه برنج مجلسی، دونه بلند هستش (دونه های خامش، شبیه خنجره) که قیمتش هم نسبت به همه برنج هایی که اسم بردیم، ارزونتره. حتی فجر، بهترین برنج برای رستوران هستش. (دقت کنین که عطر خیلی کمی داره. به طوریکه میشه گفت اصلا عطر نداره.)

در آخر هم اشاره کردین که آیا طارم خوبه؛ صد در صد خوبه. طارم جزوی از اعلاترین برنج های ایرانی هستش. 

ولی همه این ویژگی هایی که گفته شده، زمانی توی برنجی که خریدین میسر میشه که از فروشگاه معتبر خریده باشین. برای مثال، اشاره کردین که برنج هاشمی که خریدین، اصلا قد نمیکشه. این درصورتی هستش که ری دهی، جزوی از اصلی ترین و مهمترین ویژگی های برنج هاشمی هستش.

اگه همچنان جوابی که دادم ابهاماتی داشت یا جایی رو بد توضیح دادم یا سوالات دیگه ای از توی ذهنتون بود، من در خدمتم.

جالب بود برای منی که فروشگاه کار میکنم و زمانی ک بخام برنج‌و معرفی کنم

اگه هر سوالی بود که جوابش میتونه به روند معرفی محصولتون کمک کنه، من در خدمتم. همینطور توی سایتم هم پست های آموزشی زیادی رو درباره برنج های ایرانی گذاشتم که اگه مایل بودین، میتونین مطالعه کنین.

سلام و عرض ادب. از همین ابتدا، بابت طولانی شدن توضیحات عذر میخوام. طبق توضیحات شما، دنبال برنجی هستی ...

خدا خیرتون بده ان شاالله

به نظر شما من برای مصرف طارم بگیرم یا طارم هاشمی

میخوام هم عطر داشته باشه و هم قد بکشه

خدا خیرتون بده ان شااللهبه نظر شما من برای مصرف طارم بگیرم یا طارم هاشمیمیخوام هم عطر داشته باشه و ه ...

بعضیا به عطر برنج حساس هستن. یعنی سردرد میشن یا کلا به اصطلاح حال نمیکنن. 

اگه شما هم همینطور هستین، سراغ طارم هاشمی برین. چون ترکیبی از دو عطر طارم و هاشمی هستش. یعنی عطر قوی مایل به ملایم.

ولی اگه حساس نیستین، سراغ برنج طارم برین. چون قوی تری داره.

بعضیا به عطر برنج حساس هستن. یعنی سردرد میشن یا کلا به اصطلاح حال نمیکنن. اگه شما هم همینطور هستین، ...

اتفاقا من عاشق عطر برنج ایرانی هستم ولی همبشه فکر میکردم عطر هاشمی از طارم بیشتره بخاطر همین همیشه هاشمی میخریدم 

راهنمایی تون خیلی مفید و عالی بود، واقعا ممنونم