2777
2789
عنوان

خدایی نون خ خیلی از پایتخت قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 115 پست
باشه باشه🙄پس ماها اینهمه میخندیم و اینهمه طرفدار مگه الکیه؟😑دیشب عالی بود عالی🥰🥰

واقعا قشنگه 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون خ این فصل اخرش که خیلی تحقیر میشدن هم نداری همش شرمندگی اونم شرمندگی یه قوم ایران پیش یه قوم دیگه بدم میاد از فیلمی که لنگ یه وعده غذان پایتخت این سری بهتر بود چون کمتر دغدغه نداری داشتن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من تلویزیون نگاه نمیکنم ولی تو خونه فامیل اونو میدیدم برام جذاب بود و همون صحنه به تنهایی باعث خنده میشد. این نه. حالا نمیدونم خط داستانیشون چطوره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ایکاش انقد که به دستمزد این بازیگرا دقت میشه به کارای دیگم میشد بابا فیلمه دیگه یساعت ادم روانش شاد میشه مثلا دستمزد نقی ۱۰۰ میلیون بود چه نفعی به حال ما داشت 

همشون همینن دیگه مهران مدیری اونموقع که دورهمی پخش میشد گفت برا فیلم سینمایی دستمزد ۴ میلیاردی میگیرم! تازه همیشه نقشای کوتاه بازی میکنه 

🤍🌱
من ندیدم تاحالا نون خ رو حالم بهم میخوره ازلهجه هاشون

لهجه نشونه اصالتشونه میدونی الان توهین کردی؟

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن