2777
2789
عنوان

بیماری زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 40 پست
آخی عزیزم دقیقن منم کلاس دهم رفتم دکتر برام آزمایش نوشت برای یه چیز دیگه، من اصن اون موقع نمی‌دونستم ...

عزیزم خانواده مادرت تنبلی تخمدان دارن یا ریزش موی ارثی دارن اینو متوجه نشدم..؟ 

منم حقیقتا سه ماهه سبک زندگیمو درست کردم.. عزیزم یه سوال دارم.. شما مادرت موهاش کم پشته؟؟ از جوونیش ...

نه من مامانم موهاش کم پشت نیس طرف پدریم ریزش و کم پشتی دارن

بعید بدونم برای تو ارثی باشه چون مامانت هم پر بوده موهاش الان هم بخاطر افزایش و سن دارو کم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من مامانم موهاش کم پشت نیس طرف پدریم ریزش و کم پشتی دارنبعید بدونم برای تو ارثی باشه چون مامانت ه ...

دعا کن سلول های بنیادین پیشرفته و قطعی بشه .. با این روش کاشت مو حتی برای خانوم ها انجام میدن و درمان کم پشتیه.. خیلی قطعی تر و بهتره 

ریزش موی ارثی از سمت مادری به دختر میرسه ها عزیزدلم از سمت پدری فقط به پسر میرسه احتمالا بخاطر تنبلی ...

امیدوارم از تنبلی باشه حداقل باز شاید بشه یکاری کرد ولی ارثی متاسفانه هیچ درمانی نداره

آخه من عمه هم موهاش خیلی کم پشت شده ولی تنبلی نداره عموهامم همینطور و بابام

امیدوارم از تنبلی باشه حداقل باز شاید بشه یکاری کرد ولی ارثی متاسفانه هیچ درمانی ندارهآخه من عمه هم ...

اره دقیقا ارثی واقعا ظلمه.. منم از جانب مامانم فقط میترسم کم پشت شده یکم موهاش.. خودش میگه از یائسگی و داروعه ولی باز من شک دارم..

امیدوارم از تنبلی باشه حداقل باز شاید بشه یکاری کرد ولی ارثی متاسفانه هیچ درمانی ندارهآخه من عمه هم ...

عمه ات از اول موهاش کم پشت بود یا کم پشت شده عزیزم؟؟ 

از جوونیش موهاش کم پشت بود؟؟ 

عمه ات از اول موهاش کم پشت بود یا کم پشت شده عزیزم؟؟ از جوونیش موهاش کم پشت بود؟؟

نه موهای فر و پرپشتی داشت که نگو

کلن خانواده پدریم اول موهاشون فر و پرپشت بوده دوباره تو جوونی یواش یواش ریخته 

نه موهای فر و پرپشتی داشت که نگوکلن خانواده پدریم اول موهاشون فر و پرپشت بوده دوباره تو جوونی یواش ی ...

خواهر من حقیقتا خیلی چند روزه ذهنم درگیر شده.. 

مامان منم همینجور موهاش فر و پر پشت بود اصلا عکس عروسیشو می بینم می مونم از موهاش.. ولی الان کم پشت.. 

مامانم ۶۰ سالشه از خودش الان پرسیدم میگه ۱۰ ساله موهام بخاطر دارو و یائسگی کم شد و قبلش مثلا تو چهل چهل و پنج سالگی موهاش پر بود..

هوش مصنوعی میگفت ریزش موی ارثی از ۲۰ تا ۴۰ شروع میشه ولی موهای مامانم اون موقع اوکی بود 

واقعا ذهنم درگیره که میتونه این ژنتیکی باشه یا نه..