2777
2789
عنوان

کار نکردن شکم بچه😅

125 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان پسرم نزدیک دو ماهشه، الان سه چهار روزه که شکمش به سختی کار میکنه، یعنی کلی اذیت میشه بعد یهو کلی پی پی میکنه، امروز که فقط یذره کار کرده، دائم در حال زور زدنه، دلم براش کبابه😕شما چکار میکنید شکم بچه تون راحت کار کنه؟ داروهایی که دکتر برای نفخ و دل درد داده ایناست

قطره بایوکید، قطره دایمیتیکون،شربت سگانوز، جدیدا پودر امپرازول هم برای رفلاکسش داده نمیدونم بخاطر اینه یا نه

خودمم کاستی و ترنجبین میخورم چون زردی پسرم طول کشیده ولی الان داره خوب میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عرق هل

روزی سه بار یک قاشق چایخوری

عرق هل بادشکن هست و باعث از بین رفتن نفخ و کار کردن شکم میشه

این دستور دکتر طب سنتی ام بود و واقعا اثر داشت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

پسر منم اینجوری بود، خودت تغذیه رو رعایت کن اگه شیرشمارو میخوره، اگه شیرخشک میخوره عوضش کن، حتما ببر دکتر اگه بیشتر از ۳؛ ۴ روز طول کشید دسشویی بزرگ نکردنش.

واسه پسر من دکتر یه کاری گفته بود انجام می‌دادم درجا دسشویی میکرد🥴

شکمش و مقعدش رو با روغن زیتون چرب کن و شکمش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده با سر انگشت هم یکن روغن زیتون داخل مقصدش کن حواست باشه آسیب نبینه، نیم ساعت بعد تخلیه میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
پسر منم اینجوری بود، خودت تغذیه رو رعایت کن اگه شیرشمارو میخوره، اگه شیرخشک میخوره عوضش کن، حتما ببر ...

یه دکتر میگه حبوبات و سبزیجات نخور، یک دکتر دیگه میگه لبنیات نخور، یکی دیگه میگه همه چی بخور، نمیدونم والا چکار کنم

دکتر بهتون گفت چکار کنی؟ 

خودم بخورم دیگه؟ به بچه میترسم چیزای گیاهی بدم

نه خود بچه

تجربه من بود هر جور خودت میدونی

داروها که باید ترسناک تر باشن با اون حجم از مواد شیمیایی و نگه دارنده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
یه دکتر میگه حبوبات و سبزیجات نخور، یک دکتر دیگه میگه لبنیات نخور، یکی دیگه میگه همه چی بخور، نمیدون ...

هرچی که واسه یبوست آدم بزرگا بده رو نباید بخورید، بچه من رو دکتر همه چیش رو چک کرد،حتی فکر کنم آزمایش هم دادیم؛ مشکل آلرژی اینا نداشت.به گفت روزی یبار یا یک روز درمیون نوک گوش‌ پاک کن رو با وازلین چرب کن و آروم اونجای بچه رو قلقلک بده و تحریک بشه بچه و دفع رو انجام بده، منم اینکارو میکردم درجاگلاب به روت🥴فکر کنم چند ماهی اینجوری بود، این قضیه واسه ۶ سال قبله و واسه همین دقیق یادم نیست، حتما دکتر هم ببر بچه رو.