من پسرم رو از وقتی از شیر گرفتم تو تخت خودش میخوابوندم اما تو اتاق خواب خودم بود سه سالگی کلا یه تخت دیگه براش گرفتم تو اتاق خودش میخوابید جدیدا باردار شدم گاهی میاد پیشم دلم نمیاد بگم برو سر جات بخواب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پسرم رو از وقتی از شیر گرفتم تو تخت خودش میخوابوندم اما تو اتاق خواب خودم بود سه سالگی کلا یه تخت ...
اوف بارداری منم پارسال گند زد ب تربیت پسرم 😂😂😂۷سالش بود از دو سالگی جدا میخابید اومد کنارمون بعد اونم بچم دنیا اومد الان همگی تو پزیرایی میخابیم بچه ها ک خوابیدن ما میریم اتاق
من فقط میدونم که برای اتاق جدا زیر ۲۱ ماهگی اصلا توصیه نمیشه چون به بجه استرس وارد میشه ولی خب میتونه تو تخت خودش تو اتاق شما بخوابه بعد از ۲۱ ماهگی بسته به شرایط کودکتون تصمیم بگیرین من دخترم دو سال و سه ماهشه هنوزبا ما میخوابه
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]
قبل از خواب خودش حاضره بره تو تختش همونجا خوابش ببره؟ یا شما بعد از اینکه خوابش برد میذارینش تو تختش ...
نه دخترم كلا زود كنار مياد اصلا بهونه نگرفت ميبرمش تو اتاق خودش رو پام تكونش ميدم خوابش برد ميذارمش تو تختش كلا راحتم از شير گرلتم يه روز ديگه شير ندادم بهونم نگرففت