2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی گرفته

109 بازدید | 18 پست

سلام  دوستان من یه دختر مجردم 

امروز مامانم مگه یک خانم که واسطه ازدواج هست  زنگ زده بهش امار زندگی مارو داشته که من چند سالم هست بابام چه کار هست

بابای من مریض هست وضع مالی خوبی نداریم🥺🥺

ولی خودم لیسانس دارم سر کار میرم

گفته یکی مثل خودتون پیدا کنم  شما که وضعتون خوب نیست امارتون دارم  مادر منم جوابشو داده

شما بودی ناراحت نمی شدی اخه چرا باید به خاطر مریضی پدر یک دختر بدبخت بشه🥲🥲🥲دارم الان گریه مکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی 

عشقم تقصیر تو نیست تو هم نباید ناراحت بشی یه روزی اینا فراموش میشه خداتو شکر کن از خدا تشکر داری لازم نیست حاما پولدار باشی و چیز های دیگه داشته باشی اون محبت که این هارو نادیده میگیره تلاش کن و خداتو شکر کن خدا غیر ممکن هارو ممکن میکنه

منم برات دعا میکنم💓

از کجا می دونی بدبخت شدی!!!!!!!!!!!!! شاید این حرفو خدا گزاشته دهنش و باعث خیر و صلاحتو نه!!

نمدونم ت زندگی خیلی اذیت شدم یک روز خوش ندیدم الان هم مردم با حرفاشون قلبم رو اتیش مزنن

خیلی ممنون ،این حرفا قلبم رو اتیش مزنه🥲🥲🥲

بیخود کردن

ببین آخه معرف چیز مسخره ای هستش

امیدوارم ی پسر خوب خودش عاشقت بشه و همه کار برات بکنه

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

نمدونم ت زندگی خیلی اذیت شدم یک روز خوش ندیدم الان هم مردم با حرفاشون قلبم رو اتیش مزنن

لقد خلقنا الانسان فی کبد. انسان و در سختی آفریدیم. همه یک دوره سختی کشیدیم. ولی بدون بعد هرسختی آسانی هست. و قطعا اینطوره و شک نکنید. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا