2777
2789

ما حدود ۶ ماهه عروسی کردیم خونه اجاره کرده بودیم حالا موقعیتش پیش اومده ما میتونیم زمین بخریم ولی اگه بخوایم زمین بخریم باید پول رهن رو هم بزاریم رو اون 

و نمیتونیم خونه اجاره کنیم باید تا موقعی که خونمون تکمیل شه بریم خونه مادرشوهرم اونم معلوم نیس چقد طول میکشه و اینم بگم مادر شوهرمو پدر شوهرم خیلی آدمای خوبی هستن اهل دخالت و اینا هم نیستن حالا یا من باید بی خیال زمین شم یاهم باید بیخیال تنها زندگی کردن بشم 

تنها مشکل خونه مادر شوهرم اینا اینه که با شهر نیم ساعت فاصله داره و روستا زندگی میکنن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه گفتی روستان خیلی بد شدب هرحال واسه پیشرفت ادم باید تاوان بده من بودم میرفتم پیششون

من خودمم اهل همون روستام ولی خب مامان بابام قبل به دنیا اومدن من اومدن اینجا  نمیدونم چیکار کنم

من باشم که قبول نمیکنم خونه ی مادرشوهر اونم تو روستا اصلا نمیتونم بهش فکر کنم ...ولی بازم هر طور خود ...

من پارسال دقیقا این موقعیتو داشتم . بهاطر کار کشاورزی و تعمیر خونه مجبور شدیم سه چهار ماهی رو برم روستا خونه مادرشوهرم . خدا کنه نبینی که بعد یسال هنوز اعصاب و روانم برنگشته سرجاش

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....