2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم نمیشه تو عنوان نوشت

250 بازدید | 10 پست

سلام صبحتون بخیر

بچه ها من سینه هام خیلی درد میکرد و شیرم خیلییی کم شد نمیدونم چرا بچمم ۱ سال و ۳ ماهشه

الان  خوب شده فقط پاینش یا ته سینه چپم یه چی گرد هست خییییلی درد داره و شیرمم کممممم

دیروزم از همین یکم اندازه ی قطره یه چیز زرد اومد و بچم نخورد

چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره شیرافزا بخور.غذا کمکی بچتو بیشتر کن گرسنگی نکشه.سینه هاتو با آب گرم آروم آروم ماساژ بده.شیر تو سینه هات مونده که سفت شده.ماساژ بده دردشم کم میشه درست میشه

کاش بجای دلم نفسم میگرفت و تمام😢😢😭😭خدایا سیرم از دنیای نامردت

احتمالا غده شیریه . تخلیه نشده. برو دکتر بهت می گه چی کنی . خطرناک نیست فقط چون درد می گیره بهت می گه چی کنی. یکی از اشنااای ما اینجوری شده بود دکتر بهش گفته  بود استرس نباید داشته باشه اما این انقد ترسیده بود و حرص و جوش خورده بود و حرف دکترو گوش نکرده بود اخرش درد شدید گرفته بود که دکتر گفت دیگه چاره ندارم باید درش بیارم بعد هم بهش نشون داده بود گفته بود این فقط یه غده شیریه که خوب خالی نشده. حالا شما چون داری شیر میدی حتما برو دکتر تا زمان شیر دهیت تموم نشده بهت بگه چه جوری خالیش کنی که اذیت نشی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بايد بري دكتر

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ