2777
2789
عنوان

پایا چیه🤔

78 بازدید | 10 پست

الان برام پیام اومد از کارت بانکیم به صورت پایا پول برداشت شده؟شوهرم رمز دوم کارتمو داره ،کارت دست خودمه، شوهرماگه بخاد  باگوشیش شارژ برداره بازم توی پیام بانکی پایا نمینویسن ،میگه قبض،پس این پیام چیه

INTP(منطق دان)

والا من هروقت برا کارتم پول بیاد مینویسه پایا مثلا ۲تومن

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایا برداشت از حسابه

و برای واریز از شماره شبا استفاده میکنن

با همراه بانک از کارتت برداشته واریز کرده برای کسی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

پایا برداشت از حسابهو برای واریز از شماره شبا استفاده میکننبا همراه بانک از کارتت برداشته واریز کرده ...

برای منم مینویسه پایا چرا اینطوریه؟ ولی برداشت نمیشه. شماره شبا هم نمیدونم اصلا دارم یا نه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
حواله پوله با استفاده از شماره شبا

برای منم مینویسه پایا چرا اینطوریه؟ ولی برداشت نمیشه. شماره شبا هم نمیدونم اصلا دارم یا نه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
پایا برداشت از حسابهو برای واریز از شماره شبا استفاده میکننبا همراه بانک از کارتت برداشته واریز کرده ...

اصن نمیدونم برداشته یا واریز😐فقط برام پیام اومده پایا۱۰۰۱۰،میدونم مبلغش کمه ،فقط میخام بدونم چیه؟شوهرم میگ من شارژ برنداشتم ،اگ شارژ برمیداشت مینوشت قبض،نه پایا،میخام بدونم واسه چیه؟

INTP(منطق دان)

اصن نمیدونم برداشته یا واریز😐فقط برام پیام اومده پایا۱۰۰۱۰،میدونم مبلغش کمه ،فقط میخام بدونم چیه؟شو ...

تو بورسی چیزی اندک پولی نداشتید 

یا اینکه تو بانک معمولا یه سودی هرچند وقت یکبار میدن

نمیدونم ولا تا حالا اینجوری نشده برا من

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست