2777
2789
عنوان

معجزه شکر گذاری 💯

160 بازدید | 14 پست

من کمتر از یکسال که این انجام میدم خب حالا چه مدلیه یه دفتر برمیدارن بعد توش شکر گذاری می‌کنین و این مدلی چیزای که دارین نعمت هاتون می نویسد بعد چیزای که میخواهین براتون اتفاق بیفته و داشته باشین خدایا شکرت که .....(چیزی که دارین یا مخواهین داشته باشین )

واقعا خیلی جوابه شروع کنین معجزه رو توی زندگی تون می بینید همه از بس ناشکری کردیم و دورمون پر انرژی منفی شده این طور هم نعمت هاتون و داشته هاتون می بیند هم روزی و برکتتون بیشتز میشه من نکات راجب شکرگذاری این پایین براتون می زارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

از نتیجش بگو

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

مواردی که توی شکر گذاری ازش می تونید استفاده کنید

مورد اول لیست خواسته‌ها و آرزوه‌های زندگی

مورد دوم فهرستی از نعمت‌ها 

مورد سوم علت شکرگزاری

مورد چهارم در آخر همشونو بخونید 

بگید خدایا شکرت 

من هر روز این کار انجام میدم 10 مورد می نویسم بستگی داره به خودتون ولی سعی کنید استمرار داشته باشین تا نتیجه رو ببینید 

از نتیجش بگو

خب اولش اینکه رفته رفته ارامش بیشتر شد 

بعد چیزای که راجب شون خدا رو شکر میکنم برام پیش میاد برای مثال میگم من خیلی دوست دارم برم جلفا و توی تابستون راجبش شکر کردم دو بار موقعیتش پیش اومد و بهم پیشنهاد شد همین چیزای کوچیک که دوست دارم راجبش شکر گذاری میکنم هم حس مثبتی داره و هم نتایج مثبتی 

بعد چن وقت حالت بهتر شد

شما شروع کنید کم کم اثر شو می بینید من حدود یک ماه بعد اینا حتی تو بدترین روز زندگیم هم انجام میدادم ...

چشم عزیزم

بعدازم بپرس باز

آخر شب بنویسم خوبه