2777
2789
عنوان

کاربرا سایت درست شد 🎉

321 بازدید | 65 پست

بدون معطلی عکس بارگزاری میشه 😂🤧🎉

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اره الان چند روز هست

ایکاش تیکر گذاشتن رو هم درست کنن🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر تنها مشکلم همین بود که حل شد

خداروشکر 😂

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

الان اگه بمیرم راضیم چون هیچ خواسته ای ندارم

خدانکنه 😂

دیگه هیچ آرزویی نداری عکستم گذاشتی 😂😁با خیال راجت از دنیا دل بکن 

دیگه هیچ آرزویی نداری عکستم گذاشتی 😂😁با خیال راجت از دنیا دل بکن

خدایا شکرت مرسی آخرین آرزوم برآورده کردی  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

سلام

وضع فعلی عکس گذاشتن:

1️⃣ همون موقع اگر بخوای بزنی روی سه نقطه زیر پست میگه ⬅️ آدرس مورد نظر یافت نشد❗️

2️⃣ قسمت پست های من هم که نگاه می کنی نیست ❗️

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedPosts

3️⃣ بعد از چند دقیقه می بینی ساعتی که پست عکس گذاشتی هم عوض شده و توی چند دقیقه بعد عکس ثبت شده ❗️و هم توی تعداد پست های من می بینیش.

⬅️ ✅️ الان اگر خواستی می تونی حذفش کنی با سه نقطه زیر پست.

4️⃣ اما همچنان اون پست عکس، جزو تعداد پست های اون تاپیک به حساب نمیاد❗️

اون پست عکس در لحظات اولی برای خودت نشون داده میشه اما برای بقیه نه ❗️❗️ ⬅️ هر وقت که توی قسمت پست های من اومد برای بقیه هم نشون داده میشه.

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedPosts

اصلا بعضی از عکس ها شاید در ابتدا ثبت بشن اما ممکنه هیچ وقت ثبت نشن ❗️❗️

فقط مثل عوض شدن اسمش هست وگرنه باز هم مثل این که نیاز به تائید دارن ❗️ 

پست با موفقیت ثبت شد = مطلب شما به زودی منتشر می شود

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

شاید در ظاهر این طور به نظر برسه اما واقعا این طور نیست ❗️❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.