2777
2789
عنوان

کنکوری های عزیز بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی، پزشکی آزاد و پردیس منطقه ۲و فیزیو آزاد رو بی زحمت میگییی چه رتبه ای میخواد

ببین پزشکی و فیزیو تقریبا در یک سطح هستن اما ی کم فیزیو سطحش پایین تره از پزشکی(درمورد رتبه منظورمه)

پزشکی آزاد زیر ۲۰۰۰ هزار برا منطقه ۲

و فیزیو هم زیر 2500 

🤍

ببین پزشکی و فیزیو تقریبا در یک سطح هستن اما ی کم فیزیو سطحش پایین تره از پزشکی(درمورد رتبه منظورمه) ...

اسی ۲۰۰۰ یا ۲۰/۰۰۰؟ اخه ظرفیت پزشکی شده۱۶ هزارتا ها؟

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

پزشکی دولتی تیپ سه

فکر کنم زیر ۳۵۰۰اینا بخواد 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اسی ۲۰۰۰ یا ۲۰/۰۰۰؟ اخه ظرفیت پزشکی شده۱۶ هزارتا ها؟

عزیزم اون ظرفیت ها برا کل کشوره نه یک منطقه

کشور هم ۳ منطقه داره با دانشگاه های مختلف

خب مشخصه دانشگاه روزانه رتبه بهتری میخواد

زیر 2000 باید باشه

🤍

عزیزم اون ظرفیت ها برا کل کشوره نه یک منطقهکشور هم ۳ منطقه داره با دانشگاه های مختلفخب مشخصه دانشگاه ...

ممنون که گفتید حواسم نبود💕

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌